HÅLLBART OCH EFFEKTIVT – UPPLEV LASERTEKNOLOGIN DEN 29 MAJ

Hållbart och effektivt – Upplev laserteknologin 29 maj

Hållbart och effektivt – Upplev laserteknologin 29 maj

 

Följ med i utvecklingen – Välkommen till en demonstration som visar unika fördelar med laserteknologin. Den kan komma att revolutionera borttagning av färg på många känsliga arbetsområden samt rengöring inom till exempel livsmedelsindustrin. Du kommer få se en lasermaskin som gör jobbet både kostnadseffektivt och miljövänligt. Demon hålls hos företaget Kaeser i Täby den 29 maj, välkommen!

Anmäl dig till peter.tilder@allblastring.se

Läs inbjudan här >>
Allblästring_Inbjudan_Demo-Lasermaskin_29-Maj-2017_Bild_250pix_Low

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss