08-771 73 44 info@allblastring.se

Gammalt blir som nytt

25 september 2017. Postat i Blästring & rostskydd i verkstad, skrivet av

PERI grundades 1969 av Artur Schwörer och är idag en av världens största tillverkare av form- och ställningssystem. Det är en familjeägd koncern med huvudkontor i Weissenhorn, Tyskland. Idag finns fler än 60 dotterbolag och 120 logistikcenter strategiskt placerade runt om i världen. Koncernen har över 8,100 anställda och omsätter dryga 13,33 miljarder kronor (2016).

PERI Sverige AB grundades 1993 och växer stadigt. Idag har vi över 115 anställda med en omsättning på ca. 330 miljoner SEK. Med vår stora organisation i ryggen har vi nästan en obegränsad leveranskapacitet.

Företagsnamnet PERI kommer från grekiskan periʹ. Prefix med betydelsen om, kring, runtom.

I samband med reparationer av sin utrustning, passar man även på att måla upp sina formar, vilket man anser är en god investering på längre sikt.

Detta är exempel på uppdrag vi på Allblästring kontinuerligt utför i vår verkstad.

allblästring periform blästring rostskyddsmålning form 01IMG_9686 IMG_9685allblästring periform blästring rostskyddsmålning form 03 allblästring periform blästring rostskyddsmålning form 02allblästring periform blästring rostskyddsmålning form 04allblästring periform blästring rostskyddsmålning form 10 allblästring periform blästring rostskyddsmålning form 09