Stolpmålning Stockholm

Äntligen!

Efter många turer av överklaganden i alla instanser som varit möjliga, har vi äntligen tilldelats kontraktet som innebär målningsarbeten av belysnings- och trafiksignalstolpar i Stockholm. Beställare är Trafikkontoret Stockholms stad.

En trygghet för företaget, att knyta upp ett så pass omfattande uppdrag under många år framöver.

Tråkig process med överklaganden, men med facit i hand, känns det bra att ärendet prövats ordentligt, och att alla kommit fram till samma svar:

”Allblästring har lämnat det mest fördelaktiga anbudet, sett till ekonomi/kvalitet/erfarenhet!”

 

*KVALIFICERAT ROSTSKYDD KRÄVER KOMPETENS*

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss