08-771 73 44 info@allblastring.se

Kulturhistoriskt intressanta objekt

26 november 2017. Postat i Blästring mobilt, skrivet av

Stadsholmen är ett fastighetsföretag med ett unikt uppdrag – att äga, rusta upp och förvalta hus med stora antikvariska värden i Stockholms stad. Flera av våra fastigheter har status som byggnadsminnen. För oss är byggnadsvård ett vardagsarbete. Det betyder att allt vi gör präglas av respekt för husen och deras historia.”

Genom Stadsholmens ramavtalsentreprenör, Tremans fasad, blästrar vi putsytor. De senaste vintrarna har vi blästrat ett stort antal källare i Gamla stan och på Södermalm.

Tremans stadsholmen källare gamla stan södermalm allblästring 06Tremans stadsholmen källare gamla stan södermalm allblästring 01 Tremans stadsholmen källare gamla stan södermalm allblästring 07 Tremans stadsholmen källare gamla stan södermalm allblästring 05 Tremans stadsholmen källare gamla stan södermalm allblästring 04 Tremans stadsholmen källare gamla stan södermalm allblästring 03 Tremans stadsholmen källare gamla stan södermalm allblästring 02Tremans stadsholmen källare gamla stan södermalm allblästring 09 Tremans stadsholmen källare gamla stan södermalm allblästring 08