Allblästring kvalificerade i TransQ

TransQ är ett branschnätverk och kvalificeringssystem för transportsektorn i Norden. Det används av inköpare för att ha validerad och uppdaterad leverantörsinformation samt för att effektivisera inköpsverksamhet och upphandling som följer lagen om upphandling inom försörjningssektorn (LUF). Med mer än 2 450 kvalificerade leverantörer inom ett stort urval produkter och tjänster möjliggör TransQ ett rättvist, öppet och transparent sätt att välja leverantör. Detta bidrar till en enklare upphandlingsprocess som även öppnar för nya affärsmöjligheter för både inköpare och leverantörer.

“Using TransQ creates a quicker, more efficient procurement process as the suppliers have been pre-approved for the Swedish Transport Administration.”

Swedish Transport Administration (Trafikverket)

 

Beställare så som t ex Trafikverket, SLL (SL), Swedavia, Skanska, Alstom och Shell använder sig av TransQ / Achilles

För mer information från Trafikverket, klicka **HÄR**

För mer information från Swedavia, klicka **HÄR**

Vi på Allblästring ser denna prekvalificering till upphandlingar som en kvalitetsstämpel, där företagets organisation, kvalitet och ekonomi är noga granskat.

Inte bara de anslutna upphandlande företagen och myndigheterna har nytta av detta.

Även andra beställare kan betrakta ett företag som är kvalificerat hos TransQ, som en trygg samarbetspartner!

Making it easier for people, goods and services to get around is vital for economic growth. We collaborate across the industry to share opportunities and supplier information. In doing so, we provide transparency for innovation while lowering barriers to entry for all market participants, including those with new technology and capability.

TransQ Global is a supplier registration and pre-qualification system used by buyers in all areas of the transport sector to have up-to-date and validated supplier information, and to procure efficiently in accordance with EU regulations. The community covers rail, road, air, maritime and logistics.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss