Utbildningsveckor

Som en del av vårat KMA-arbete, gäller det att hålla våra utbildningsplaner och uppdatera de utbildningar som behövs, samt att utbilda nyanställda.

De senaste veckorna har vi haft totalt 34 utbildningar!

Det har handlat om Rope Access, IRATA, Klätterutbildning (för höghöjdsarbete, reparbete)

Säkra lyft

Härdplastutbildning

Heta arbeten

”Det är viktigt för oss att upprätthålla och följa utbildningsplanen. Det signalerar till både anställda och till våra beställare att arbetsmiljön står högt på vår agenda och att den tas på största allvar” – säger Allblästrings VD Peter Tilder

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss