Syns du inte så finns du inte!

Vi på Allblästring försöker att hålla vår maskinpark så uppdaterad och fräsch som möjligt. Uppskattat av personal samt att det ser representativt ut, vilket i förlängningen även gynnar kunden.

Nedan bilder på inköp gjorda i januari. En småbil för persontransporter till långjobb i centrala Stockholm , samt en rastvagn för diverse fältarbeten. Inregistrerad för att få köra 80 km/h, så att vi lätt kan flytta den.

Robert, vår leverantör av bildekor, jobbar för fullt. Och så sant som han brukar säga: Syns du inte så finns du inte!

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss