HLR-utbildning på Allblästring

Efter en incident förra sommaren, med ett hjärtstopp hos en i personalen, aktualiserades frågan om utbildning för HLR -Hjärt- och Lungräddning. Hjärtstoppet gick bra tack vare rådiga och handlingskraftiga medarbetare. Nu gällde det bara att uppdatera kunskapen hos alla medarbetare.

Arvid från HLR-Proffsen kom ut och körde utbildning för den första gruppen.

Ett härligt engagemang från utbildaren och hos kursdeltagarna! Nu hoppas vi att vi aldrig behöver få nytta av våra nya kunskaper.

Dessutom investerar vi i en hjärtstartare här på vår verkstad.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss