Målning av vägtrafikfärjor, Gustavsviks varv, Höga kusten

Vi är bara i maj, och har redan blästrat och målat 4 färjor, vädret har sannerligen varit på vår sida. Här kommer en bildkavalkad på vårat senaste uppdrag, Helena Elisabeth, där vi utförde tvätt, partiell blästring samt en helmålning. Personal på plats har gjort ett fantastiskt arbete och har dessutom haft den goda smaken att dokumentera det väl med mycket fotografier. Vi tackar Trafikverket / Färjerederiet / Fridhems varv för uppdraget!

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss