Ytskydd gör skillnad – Läs nyhetsbrevet 

Få koll på aktuellt inom ytskydd – Läs Ytskyddsakademiens nyhetsbrev!
http://gantrack8.com/t/v/2_NTIxOTQxODg0Mzc=/

 

Ytskyddsakademien kom nyligen ut med ett nyhetsbrev som vi på Allblästring vill tipsa om. Peter Tilder hos oss är i och med sin specialistkompetens medlem i Ytskyddsakademien.

 

”YtskyddsAkademiens vision är att personer med spetskompetenser i samarbete kan åstadkomma bästa möjliga renovering, ytskydd och förstärkning av metall & betong.

Detta kommer att innebära ökad livslängd, bättre kapitalvård och minskad miljöpåverkan.”

 

Vill du veta mer inom ytskydd och underhåll? Då är Ytskyddsakademien bra att ha koll på. I deras nyhetsbrev får du information om det som är aktuellt inom Ytskyddsbranschen just nu, bland annat:

 


• Betong- och metallförstörelse kostar varje år över 100 miljarder bara i Sverige. Därför anordnar Ytskyddsakademien två mycket viktiga utbildningar i höst. En inom Betong & Reparation (25–26/9) och en inom Rostskydd av stålkonstruktioner, målning av plåttak och fasader (5/11).

 

Ytskyddsdagarna. Göteborg 28-29 Januari 2020. Betong, metall.Ytskyddsdagarna 2020 går av stapeln 28–29/1, i Göteborg. Då är målet att Ytskyddsdagarna ska bli ännu större och bättre än 2019 som blev ett rekordår med många besökare och intressanta och kunniga föredragshållare. Ytskyddsdagarna arrangeras av Ytskyddsakademien i samarbete med bland annat: SSG, Riksorganisationen Svenskt Underhåll, Ytskyddsgruppen och Auktoriserade Rostskyddsföretag.

 

• Riksorganisationen Svenskt Underhåll fyller 50 år och håller en Jubileumsbankett den 4/10 på Münchenbryggeriet. Det intressanta programmet innehåller bland annat:

– Underhållets processer och ledarskap
– Resultatdrivet underhåll
– Ökade krav på framtidens underhåll
– Digital transformation
– Säkert underhållsarbete
– Underhållsutveckling

 

YSA | Ytskyddsakademien

• För rätt vägledning inom renovering, ytskydd och förstärkning av metall och betong så rekommenderas att rådfråga de kunniga personer med specifik spetskompetens som är invalda i Ytskyddsakademien. De har mångårig erfarenhet och är villiga att ge support och kunskap när det gäller ytskydd och underhåll. Du läser om några av specialisterna i det aktuella nyhetsbrevet.


 

 

Här läser du hela Ytskyddsakademiens nyhetsbrev, enjoy!

http://gantrack8.com/t/v/2_NTIxOTQxODg0Mzc=/

 

Här läser du mer om oss på Allblästring!

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss