08-771 73 44 info@allblastring.se

Aktuella event och unik kunskapssupport inom ytskydd

4 oktober 2019. Postat i Okategoriserade, skrivet av

Vill du veta mer inom ytskydd och underhåll?

Då är Ytskyddsakademien bra att ha koll på. I deras nyhetsbrev får du information om allt som är aktuellt just nu inom Ytskyddsbranschen. Så som spännande events och intressanta och kunniga människor med spetskompetens som är bra att känna till.

Här hittar du Ytskyddsakademiens senaste nyhetsbrev och får information om aktuella event mm. inom ytskydd och underhåll. Klicka här!

I denna veckas nyhetsbrev från Ytskyddsakademien kan du dessutom läsa mer information om Peter Tilder på Allblästring. Då han med sin specialistkompetens inom blästring och rostskyddsmålning är medlem i Ytskyddsakademien och kan ge unik kunskapssupport inom ytskydd.

Även Tommy Thörn som är grundaren av Ytskyddsakademien medverkar i detta nyhetsbrev. Han har arbetat i över 30 år med att renovera, ytskydda och förstärka betong och metall. Först i Sverige och sedan i alla de Nordiska länderna samt i Europa och USA. Läs ännu mer i nyhetsbrevet, klicka här!


Peter Tilder, Allblästring och Ytskyddsakademien

Ytskyddsdagarna 2020 går av stapeln 28–29/1, i Göteborg. Då är målet att Ytskyddsdagarna ska bli ännu större och bättre än 2019 som blev ett rekordår med många besökare och intressanta och kunniga föredragshållare. Ytskyddsdagarna arrangeras av Ytskyddsakademien i samarbete med bland annat: SSG, Riksorganisationen Svenskt Underhåll, Ytskyddsgruppen och Auktoriserade Rostskyddsföretag.

 

 

 

För rätt vägledning inom renovering, ytskydd och förstärkning av metall och betong så rekommenderas att rådfråga de kunniga personer med specifik spetskompetens som är invalda i Ytskyddsakademien. Här läser du mer om Ytskyddsakademien!

 


Vill du få ännu mer information om ytskydd?
Då läser du mer om oss på Allblästring och vad vi kan hjälpa dig med, klicka här!