Kontorsrum lediga att hyra i kontorslokal Länna, Skogås

Kontorsrum lediga att hyra i kontorslokal Länna, Skogås

BESKRIVNING

Flera fräscha och fristående kontorsrum finns lediga att hyra. Kontorsrummen är cirka 15–90 m²  i gemensam kontorslokal på adressen: Smärgelvägen 6, 142 50 Skogås, Länna Industriområde i Huddinge.
Fristående kontorsrum med dörr, (1–6 st) finns just nu lediga för uthyrning. Dessa rum ligger i anslutning till varandra. Kontorsrummen kan hyras alla eller var och ett för sig. Antingen hyrs rummen som möblerade eller helt utan möbler.

I den gemensamma lokalen, som delas med ett annat företag, finns dusch, toalett, konferensrum och kök med tillgång till köksutrustning och porslin.
Vid behov har du möjlighet att hyra konferensrum som ligger i den gemensamma lokaldelen. Wifi ingår. Tillträde under kvartal 4, 2019.
Din bil behöver inte stå parkerad på gatan utan du har stor möjlighet att parkera bilen inne på fastighetens gård. Se foton på fastigheten, längst ner i inlägget.
 

Lediga kontorsrum i Länna industriområde

Vill du veta mer? Kontakta Peter Tilder via peter.tilder@allblastring.se eller ring direkt på 0708-771 734, för mer information och visning.
 

FAKTA – LEDIGA KONTORSRUM SMÄRGELVÄGEN 6, LÄNNA, SKOGÅS, HUDDINGE


 
 

Ledig verkstadslokal för uthyrning från 1 januari 2020

I anslutning till ovan lediga kontorsrum / kontorslokal finns möjlighet att från och med årsskiftet 2019–2020 även hyra till en verkstadslokal.
Den är i storlek på cirka 200 kvm + entresolplan med kontor, dusch och pentry. (Entresolplan är en så kallad halv- eller mellanvåning med lägre takhöjd).
Verkstadslokalens portar är cirka sex meter höga. Wifi ingår inte i verkstadslokalen.
 

Intresserad att hyra verkstadslokalen?

Vill du ha en lokal till din verkstad? Välkommen att kontakta Peter Tilder via peter.tilder@allblastring.se eller ring honom direkt på 0708-771 734, för mer information och visning.
 
 
NÄROMRÅDET
Kontors- och verkstadslokalen har ett mycket bra läge i Länna industriområde i Huddinge kommun. I området har företag inom många olika branscher så som lager/logistik, åkerier, fordonsindustri, bygg och anläggning.
I närheten finns Länna Market. En shoppingdestination med brett urval butiker som erbjuder allt från teknik, livsmedel, mode, inredning, sport och lek. Bland annat Optimera, City Gross, Elgiganten, Media Markt m.fl. I närområdet finns även Länna Sport, Bauhaus och Länna Möbler.
Avstånd till Stockholm (Gullmarsplan) ca 13 km eller ca 10 minuter. Till Nynäshamn är det ca 42 km. Goda allmänna kommunikationermed bussar som ansluter till/från pendeltåg.
 

Vill du veta mer om hyra av lokal och få en visning?

Kontakta Peter Tilder via peter.tilder@allblastring.se eller ring direkt på 0708-771 734, för mer information och visning.
Kontorsrum lediga att hyra i kontorslokal Länna, Skogås Kontorsrum lediga att hyra i kontorslokal Länna, Skogås Kontorsrum lediga att hyra i kontorslokal Länna, Skogås Kontorsrum lediga att hyra i kontorslokal Länna, Skogås Kontorsrum lediga att hyra i kontorslokal Länna, Skogås
Ledig verkstadslokal för uthyrning
Ledig verkstadslokal för uthyrning Ledig verkstadslokal för uthyrning Ledig verkstadslokal för uthyrning Ledig verkstadslokal för uthyrning Ledig verkstadslokal för uthyrning

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss