Ledig lokal i Länna, Skogås, Huddinge. Gavellokal till försäljning

Ledig lokal i Länna, Skogås, Huddinge. Gavellokal till försäljning

Till salu: Lyftkransvägen 5, Länna, Skogås, Huddinge. Gavellokal till försäljning.

Läs annonsen och se fler bilder på Mäklarens webbsida.

BESKRIVNING

Brf-lokal om totalt 229 kvm i populära Länna Industriområde.

 

Tillfälle att förvärva en modern, stor och ljus gavellokal i Länna med fönster åt tre väderstreck!

 

Lokalen är på 229 kvm fördelat jämnt på två plan. I lokalens tak till övre plan finns det ett upptaget hål om ca 180 x 180 cm med fastmonterad vinch/travers för max 490 kg, med vilken varor enkelt kan tas upp på övre plan.

 

I nedre plan finns stor arbetsyta och plats för höglager då takhöjden är om ca 5 m. Lokalen nås via port (4 x 4,5m) samt separat entredörr.

 

Här finns även ett tvättställ samt trefasuttag. Golvvärme på nedre plan. På övre plan finns en stor öppen yta med fint pentry. Här finns även toalett med dusch samt 5 rum för förvaring eller kontor.

 

Månadsavgift: 5 512 kr/mån exkl. moms (föreningsavgifter tillkommer)

 

VISNING/KONTAKT LEDIG LOKAL  

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av dig till Locus Advice genom kontaktformuläret på Mäklarens webbsida eller ring Christer Sagheim (fd Ståhlberg) på tel 08-558 094 42.

Växeln är öppen helgfria vardagar 08.30–17.00, Locus Advice tel 08-558 094 40.

Se fler bilder och läs hela annonsen på Mäklarens webbsida

NÄROMRÅDET

Kontors- och verkstadslokalen har ett mycket bra läge i Länna industriområde i Huddinge kommun. I området har företag inom många olika branscher så som lager/logistik, åkerier, fordonsindustri, bygg och anläggning.
I närheten finns Länna Market. En shoppingdestination med brett urval butiker som erbjuder allt från teknik, livsmedel, mode, inredning, sport och lek. Bland annat Optimera, City Gross, Elgiganten, Media Markt m.fl. I närområdet finns även Länna Sport, Bauhaus och Länna Möbler.
Avstånd till Stockholm (Gullmarsplan) ca 13 km eller ca 10 minuter. Till Nynäshamn är det ca 42 km. Goda allmänna kommunikationermed bussar som ansluter till/från pendeltåg.

OM MÄKLAREN LOCUS ADVICE

Locus Advice är ett konsultbolag i Stockholm med fokus på kommersiella lokaler och fastigheter. Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser, projektuthyrning samt försäljning av kommersiella fastigheter och BRF-lokaler. Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter. Vi kan också hjälpa hyresgäster att komma ur sina hyreskontrakt i förtid.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss