Blästring båtar på Bullandö Marina – miljövänlig TBT-Sanering

 

Den 29 oktober 2019 skrev Bullandö Marina ett inlägg på sin webbsida. Det handlade om miljövänlig TBT-Sanering av båtar med hjälp av sandblästring som vi på Allblästring utförde, läs mer nedan:

 

Blästring båtar på Bullandö

Förra veckan drog Allblästring AB igång sitt arbete på marinan. 25 båtar ska saneras från TBT som varit förbjudet i Sverige sedan 1989.

Värmdö kommun har som mål att bli TBT-fria år 2020 och här på Bullandö sandblästras nu de båtar som har uppmätt TBT vid mätning och som beställt tjänsten av Allblästring.

Idag var även kommunen på besök för att få en genomgång av hur arbetet går till.
När blästringen är klar är det dags att måla, nu med miljövänlig färg. I vår tar Max på Lillfinn AB sig målaroverallen för att göra båtarna seglingklara inför 2020.

Läs inlägget på Bullandö Marinas webbsida här>>

OM BULLANDÖ MARINA
På Bullandö Marina finns det ca 1 400 båtplatser sommar och 1 300 vinter. Förtöjning med bom, längsmed eller boj.
På Bullandö Marina lägger man sin båt för närheten till de fina seglingsbara vattnen och ”att man är ute direkt”.
Hög servicenivå, vänligt bemötande, trygg och professionell hjälp samt båthantering är också bidragande orsaker till att Bullandö blivit en av skärgårdens mest uppskattade marinor.
Vid vinteruppläggningen har du stor valfrihet vad gäller servicegrad, upptagnings- och sjösättningstider, med eller utan mast. Uppvärmd båthall för inomhusförvaring. Båtarna lyfts med gaffeltruckar. Alla båtar bottentvättas vid vinteruppläggning på tre spolplattor med reningsanläggning för återanvändning av spillvattnet.
Vi har försökt skapa en anläggning med hög kvalitet och marin atmosfär i skärgårdsmiljö där ingenting skall saknas och där båt och båtägare skall känna sig hemma.
Läs mer om Bullandö Marina  webbsidan!

Till Värmdö Kommuns webbsida >>

Värmdö Kommun på besök när Allblästring TBT-sanerar båtarna på Bullandö Marina.

Värmdö Kommun på besök när Allblästring TBT-sanerar båtarna på Bullandö Marina.

Miljövänlig TBT-sanering av 25 båtar på Bullandö Marina tillsammans med Allblästring.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss