Vi vill hjälpa till att hålla cancer borta från barn

Vi hjälper till att hålla cancern borta från barn. Barncancerfonden Julen 2019

Årets julgåva från oss på Allblästring känns självklar. Den här julen vill vi hjälpa till att hålla cancer borta från barn.

Varje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Fler barn än någonsin överlever idag sin cancer.
Barn och cancer hör absolut inte ihop. Vår dröm är att alla barn ska överleva barncancer. Vi medarbetare på Allblästring är stolta över att stötta Barncancerfonden och deras livsviktiga arbete.
Gör precis som vi och stötta Barncancerfonden du också genom att köpa deras Julpaket. Tillsammans håller vi cancer borta från barn. Läs om hur du stöttar @Barncancerfonden här!

Sist och viktigast av allt – Lär känna Julius

I Julpaket 2019 möter vi Julius som är 6 år gammal. Julius har i lite drygt tre års tid behandlats för opticusgliom, en slags hjärntumör, på Karolinska sjukhuset i Solna. Julius drömmer om att bli kock och visar gärna upp ett partytrick eller två när man träffas.
* Opticusgliom är en synnervstumör som drabbar barn.

Se Allblästrings viktiga och fina diplom från Barncancerfonden här!
Läs mer om att stötta Barncancerfonden här!


Ta hand om varandra, god jul och gott nytt år
önskar vi medarbetare på Allblästring ❤️ 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss