Träffa oss på Ytskyddsdagarna 2020!

Ytskyddsdagarna. Göteborg 28-29 Januari 2020. Betong, metall.

Nu är det dags för Ytskyddsdagarna 2020 som går av stapeln imorgon och på onsdag, den 28–29 januari. Det är Nordens största mötesplats gällande renovering, ytskydd och förstärkning av utrustningar och konstruktioner i betong och metall.


Allblästring är utställare under de två mässdagarna och 
Peter Tilder är på plats i Göteborg och tar emot dig när du besöker oss i vår monter.


Där har du möjlighet att ställa frågor och bland annat få 
veta mer om olika blästringsmetoder och rostskyddsmålning av betong och metall. Så passa på och kom förbi och träffa oss!

På Ytskyddsdagarna 2020 får du även lyssna till 50 kunniga föreläsare inom sina specialistområden. Här har du tillgång till spetskompetens gällande renovering, ytskydd och förstärkning av betong och metall. Det ger dig kunskap för ökad hållbarhet, bättre kapitalvård och minskad miljöpåverkan. Läs mer om alla intressanta föredrag under Ytskyddsdagarna och ladda ner inbjudan och agendan här!


Här hittar du agendan för tisdagen 28/1!
Läs agendan för onsdagen 29/1 här!

Ytskyddsdagarna 2020 arrangeras av Ytskyddsakademien i samarbete med FROSIO, SSG, Riksorganisationen Svenskt Underhåll, Ytskyddsgruppen och Auktoriserade Rostskyddsföretag.

Målet som Ytskyddsakademien har är att Ytskyddsdagarna 2020 ska bli ännu större och bättre än 2019 som blev ett rekordår med många besökare och intressanta och kunniga föredragshållare.

Hoppas vi ses på Ytskyddsdagarna 2020!
/Teamet på Allblästring

#ytskyddsdagarna2020
#ytskyddsdagarna
#ytskydd
#ytskyddsakademien
#allblastring
#allblästring
#rostskyddsmålning
#blästring
#betong
#metall

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss