Kurs i grundläggande material- och korrosionslära 17–18 mars

RISE
För dig som är intresserad av korrosion och rostskyddsmålning, arrangerar Swerim AB och RISE Research Institutes of Swedenen kurs i grundläggande material- och korrosionslära 17–18 mars 2020 i Kista.

”Metalliska material används överallt i dagens samhälle. Tack vare deras höga hållfasthet i kombination med god form- och svetsbarhet och det faktum att de går att återvinna i oändlighet gör dem utmärkta som konstruktionsmaterial. Det är dock viktigt att ta hänsyn till hur metallerna påverkas av den miljö de används i, att välja lämpligt material och korrosionsskydd.”


Läs mer om kursen här!

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss