Hållbar blästring och rostskyddsmålning av Trafikverkets färja Helena Elisabeth


 
Under hösten 2019 utförde vi tvättning, blästring och rostskyddsmålning av en passagerarfärja till Trafikverket. Detta inom det ramavtal som vi på Allblästring har med dem.
Arbetet utfördes på ett hållbart och miljömässigt sätt i Ramvik och på Gustavsviks varv. Uppdraget innebar ytbehandling i form av tvätt, partiell blästring samt helmålning av Trafikverkets färja Helena Elisabeth.

Mer information om Trafikverket Färjerederiet hittar du här och passagerarfärjan Helena Elisabeth läser du mer om här!
 


FAKTA HÅLLBAR BLÄSTRING OCH MÅLNING AV FÄRJA

Objekt: Trafikverkets passagerarfärja Helena Elisabeth
Plats: Ramvik, Gustavsviks varv
Tidpunkt: Hösten 2019
Utfört arbete: Tvätt, partiell blästring samt helmålning
Uppdragsgivare: Trafikverket i ramavtalet med Fridhems varv


 
Är du också intresserad av tjänster inom ytskydd och underhåll av betong- och stålkonstruktioner så som blästring och rostskyddsmålning?
JA, TACK, JAG VILL TA KONTAKT MED ER PÅ ALLBLÄSTRING! –>>
 


 
Se Allblästrings före- och efterbilder nedan! Där du har möjlighet att följa hur Allblästrings arbete med tvätt, blästring och rostskyddsmålning av Trafikverkets färja fortskred. 
 
Så här såg passagerarbåten Helena Elisabeth ut innan projektet var slutfört, se nedan förebilder!
    
 


 
 
Nedan bilder efter Allblästrings arbete med tvätt, blästring och rostskyddsmålning av Trafikverkets färja Helena Elisabeth!
 


 
 

Är du också intresserad av tjänster inom ytskydd och underhåll av betong- och stålkonstruktioner såsom blästring och rostskyddsmålning?

JA, TACK, JAG VILL TA KONTAKT MED ER PÅ ALLBLÄSTRING! –>>
 
 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss