Hjärtstartare på plats hos Allblästring i Länna!

Hjärtstartare på plats hos Allblästring i Länna

Hjärtstartaren på plats hos Allblästring i verkstad och kontor.

Att våra medarbetare har kunskaper inom Hjärt- och Lungräddning och kan använda en hjärtstare är viktigt för oss på Allblästring. Detta då vi tidigare haft en kollega som blivit akut hjärtsjuk under arbetet (det gick lyckligtvis bra med stöd av våra fantastiska medarbetare och 112. Han är frisk idag!). Så vi förstår verkligen vikten av utbildning inom HLR och att vi har tillgång till en hjärtstare hos oss på vår verkstad och kontor.

Efter utbildningen inom HLR – Hjärt- och Lungräddning som hölls 2019 bestämdes att vi skulle investera i en hjärtstartare. Sedan en ganska lång tid tillbaka är den nu på plats, uppsatt på väggen här i vår verkstad och kontor i Länna Industriområde utanför Stockholm. Men som tur är har alla varit friska och vi har sluppit att använda den!
Vi anlitade HLR-Proffsen för utbildningen under 2019 och Arvid från dem var här och uppdaterade vår personals kunskaper inom hjärt- och lungräddning. Läs mer om den tidigare HLR-utbildning i blogginlägget från 2019 här! Mer om hjärtstartare läser du på bland annat Wikipedia!

På bilden nedan det certifikat vi fick efter utbildningen för vuxen HLR med hjärtstartare, som de flesta av oss medarbetare på Allblästring genomgått.

Och nedan några bilder från utbildningen år 2019.

Gå en kurs i HLR och ta hand om varandra!

HLR-utbildning på Allblästring

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss