08-771 73 44 info@allblastring.se

Hjärtstartare på plats hos Allblästring i Länna!

19 mars 2020. Postat i Blästring & rostskydd i verkstad, Event & utbildning, Okategoriserade, skrivet av

Hjärtstartaren på plats hos Allblästring i verkstad och kontor.

 

Att våra medarbetare har kunskaper inom Hjärt- och Lungräddning och kan använda en hjärtstare är viktigt för oss på Allblästring. Detta då vi tidigare haft en kollega som blivit akut hjärtsjuk under arbetet (det gick lyckligtvis bra med stöd av våra fantastiska medarbetare och 112. Han är frisk idag!). Så vi förstår verkligen vikten av utbildning inom HLR och att vi har tillgång till en hjärtstare hos oss på vår verkstad och kontor.

 

Efter utbildningen inom HLR – Hjärt- och Lungräddning som hölls 2019 bestämdes att vi skulle investera i en hjärtstartare. Sedan en ganska lång tid tillbaka är den nu på plats, uppsatt på väggen här i vår verkstad och kontor i Länna Industriområde utanför Stockholm. Men som tur är har alla varit friska och vi har sluppit att använda den!

Vi anlitade HLR-Proffsen för utbildningen under 2019 och Arvid från dem var här och uppdaterade vår personals kunskaper inom hjärt- och lungräddning. Läs mer om den tidigare HLR-utbildning i blogginlägget från 2019 här! Mer om hjärtstartare läser du på bland annat Wikipedia!

 

På bilden nedan det certifikat vi fick efter utbildningen för vuxen HLR med hjärtstartare, som de flesta av oss medarbetare på Allblästring genomgått.

 

Och nedan några bilder från utbildningen år 2019.

Gå en kurs i HLR och ta hand om varandra!

 

Utbildning inom Hjärt- och Lungräddning på Allblästring