Allblästring förvärvar blästrings- och rostskyddsmålningsbolaget BRITAB

Allblästring logoBRITAB logo

Under april 2020 har Allblästring utökat då vi i förra veckan förvärvade bolaget Britab som även de utför blästring och rostskyddsmålning. Företaget har utgått från sin verkstad vid Frihamnen och Värtahamnen mitt i Stockholm. Köpet innebär att vi på Allblästring kommer närmare våra kunder i Stockholm city och norrort.

Vi på Allblästring har sedan en tid tillbaka haft ett stort behov av mer utrymme i form av verkstadslokaler för att kunna ta in fler uppdrag i Stockholmsområdet. Detta då vi ibland har varit tvungna att tacka nej till jobbförfrågningar.
Det handlar om arbeten som hade behövt bli utförda samtidigt som verkstaden i Länna varit full av andra aktuella projekt. För litet utrymme till alla kundobjekt har varit ett problem i de lokalerna.
Men nu har vi på Allblästring löst det i och med övertaget av den nya verkstaden. Då du redan denna vecka har möjlighet att även få hjälp av oss i industriområdet vid Frihamnen och Värtahamnen, mitt i Stockholm.

Allblästrings nya verkstad vid Frihamnen Värtahamnen i Stockholm.

Allblästrings nya verkstad vid Frihamnen Värtahamnen i Stockholm.

– Det känns toppen att vi med de nya ytorna på verkstan i Frihamnen nu har möjlighet tacka ja till jobb som vi tidigare tackat nej till. Nu kan vi ta in ännu fler verkstadsjobb samtidigt, 

säger Peter Tilder, vd hos oss på Allblästring. Han fortsätter,

– I och med köpet av Britab ser jag och mina medarbetare fram emot att snabbare kunna vara på plats hos våra kunder i norrort och på projekten inne i Stockholms city.

Peter Tilder, VD Allblästring och Göran Zwahlen, Britab.

Peter Tilder, Allblästring och Göran Zwahlen, Britab.

BRITAB uppköpt av Allblästring

Att det blev Britab som köptes just nu berodde på att det passade bra i tiden då den tidigare ägaren Göran Zwahlen ville pensionera sig. Han hade tänkt att under året sälja sitt blästringsföretag.
Den tredje april 2020 skrev Allblästrings två ägare på avtalet om övertaget av företaget. Peter berättar,

– Det här blev en bra lösning med möjligheten att få köpa Britab då Göran ändå skulle sälja sitt bolag och gå i pension.

Verksamheten i Frihamnen kommer ansvara för uppdragen som utförs inne i Stockholms city och ta emot många av de verkstadsprojekt med blästring och rostskyddsmålning som kommer från norrort. Vilket kommer underlätta mycket för både oss och våra kunder.
Allblästring finns precis som tidigare kvar i Länna industriområde, i Skogås söder om Stockholm och även på flera andra orter i landet.

Peter Tilder utanför Allblästrings och Britabs verkstad i Frihamnen.

Peter Tilder utanför Allblästrings och Britabs verkstad i Frihamnen.

Här om dagen sattes även skyltar med Allblästringlogotypen upp utanför den nya verkstaden, så att våra besökare enkelt ska kunna hitta till oss på vår nya adress.

– De kunder vi har som utgår från norrort kommer få mycket närmare till oss vilket spar tid för dem att slippa alla köer genom stan, avslutar Peter.

Vi är stolta att Allblästring nu även finns i Frihamnen och Värtahamnen mitt i Stockholm på besöksadressen Palermogatan 4, Stockholm.
Har du frågor är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information enligt nedan.

Peter Tilder
VD, Allblästring
Kontor:  +46(0) 8-771 73 44
Direkt:   +46(0)8-771 73 45
Mobil:    +46(0)70 877 17 34
Mail:       peter.tilder@allblastring.se

Peter Tilder, VD Allblästring

Peter Tilder, vd Allblästring

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss