Blästrings- och rostskyddsverkstad med full aktivitet

Vi på Allblästring utför rostskyddsmålning, sprutförzinkning och avancerad ytbehandling.

Här på Allblästrings utför vi även rostskyddsmålning, sprutförzinkning och avancerad ytbehandling. Utöver det erbjuder vi tjänster som smidesarbeten och betongreparationer till både företag och privatpersoner. Hos oss har du även möjlighet att hyra blästerutrustning och köpa blästermedel.

Du hittar vår största verkstad på Fräsarvägen 5B i Länna industriområde, i Skogås, söder om Stockholm. Vår mindre verkstad (tidigare ägd av Britab) finns vid Frihamnen och Värtahamnen på Palermogatan 4, mitt i Stockholm.

Tillsammans med oss får du en trygg leverantör då vi både är certifierade för kvalitet enligt ISO 9001, miljö enligt ISO 14001 och nu senast enligt ISO 45001 för arbetsmiljö. Du når oss på verkstaden i Länna via telefonnummer 08-771 73 44. Se bilder på arbetet med olika objekt från verkstaden längre ned i inlägget!

Certifierad ISO 9001 ISO 14001 ISO 45001. Ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

 

Blästring i verkstad

Här i Länna arbetar vi med ett flertal blästringsmetoder, som anpassas efter yta, syfte och önskat resultat. Förutom torrblästring och våtblästring har vi även utrustning för trumblästring. Det betyder att vi kan blästra även små detaljer.

Vi utför blästring av föremål och objekt som kan flyttas. Till exempel bilar, bildelar, motorcyklar, fälgar, lastbilar, bussar, gjutjärnsföremål och smideskonstruktioner. Den välutrustade verkstaden och anläggningen i Länna, Skogås är på hela 1200 kvadratmeter där vi blästrar och ytbehandlar både små detaljer och stora objekt.

 

Rostskyddsmålning, sprutförzinkning och avancerad ytbehandling

Rostskydd är en viktig del av vår verksamhet. Vi erbjuder allt från enkel till avancerad rostskyddsmålning i våra fasta målningsstationer. Välkommen till oss med dina frågor om detta via info@allblastring.se.

 

Uthyrning av blästerutrustning och försäljning av blästermedel

Behöver du hyra blästerutrustning, kompressor eller köpa blästersand är du välkommen att höra av dig till oss. Vi iordningställer en utrustning som passar just ditt projekt, och bidrar gärna med råd och tips för hur du ska gå tillväga.

Hör av dig till oss på 08-771 73 44 eller via info@allblastring.se.

Bilder från arbete med blästring och rostskyddsmålning av olika objekt i verkstaden, se nedan:

Blästring och rostskyddsmålning av olika objekt i verkstaden
Blästring och rostskyddsmålning av olika objekt i verkstaden
Blästring och rostskyddsmålning av olika objekt i verkstaden  Blästring och rostskyddsmålning av olika objekt i verkstaden

Välkommen att kontakta oss med dina frågor via telefon på nummer 08-771 73 44.

 

Fler blogginlägg samt bilder på objekt och föremål på vår blästrings- och rostskyddsverkstad.

Rostskyddsverkstad för blästring av olika objekt

Vad gör ni på verkstaden? En bild säger mer än tusen ord!

5 frågor till verkstadschef Per Lundberg på Allblästring

Läs inlägget här!

5 frågor till Per Lundberg på Allblästring

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss