5 frågor till Marcin Kazmierczak på Allblästring

Marcin Kazmierczak på Allblästring


Marcin Kazmierczak arbetar ofta ute på fältet med många och ibland helt olika uppdrag. Han har rollen som  projektledare för de ramavtal som vi på Allblästring har med olika organisationer i Storstockholm. 
Marcin är en ansvarsfull projektledare och en av våra 21 medarbetare som vi nu vill presentera på bloggen. Här läser du mer om hans arbete och diverse blästrings-, målnings- och  rostskyddsprojekt som utförs till våra kunder.

”Målning och klottersanering av stolpar i Stockholm. Tvätt och rengöring av ramper till Birka Line, Viking Line och i Hammarby slussen. Jag har också ansvaret för målningen av en bro i Veddesta, Järfälla.”
Berättar Marcin Kazmierczak är de aktuella projekt han arbetar med här på Allblästring.

Nu är det Marcin Kazmierczak tur att få svara på våra 5 frågor så vi får veta mer om hans arbete på Allblästring. För bland våra medarbetare hittar du denna trevliga projektledare som är ansvarig för att styra upp projekten och våra uppdrag inom de olika ramavtal vi har i Storstockholm. Här nedan läser du Marcins svar på våra 5 frågor om det dagliga arbete som han och kollegorna utför hos dessa kunder!


1. Hej Marcin Kazmierczak! Hur ser en arbetsdag på Allblästring ut för dig?

– Först är det morgonkaffe, skämt med mina kollegor och planering för hur arbetsdagen ser ut. Sedan implementering av dessa planer och projekt. Men ibland kan det komma ”överraskningar”, bland annat med nya och brådskande projekt som kan förändra dessa planer.


2. Vad jobbar du med för tillfället? Vilka objekt och projekt jobbar du med just nu?

– Målning och klottersanering av stolpar i Stockholm. Tvätt och rengöring av ramper till Birka Line, Viking Line och i Hammarby slussen. Jag har också ansvaret för målningen av en bro i Veddesta, Järfälla.


3. Hur är kontakten med kunderna ? 

 Bra. Jag vill veta exakt vad kunden förväntar sig. Att konversera en stund i en trevlig atmosfär och alltid med ett leende är viktigt för mig.


4. Vad är det roligaste i ditt arbete?

– Min början med att just nu lära mig det svenska språket och situationer med det som ibland kan bli mycket roliga.

 


5. Vilket är ditt bästa blästrings-, målnings-  eller rostskyddstips?

– Jag har fyra stycken tips:
1. Att alltid vara säker på det du ska utföra.
2. Ha alltid kontroll på exakt vad och varför det ska göras.
3. Se till att du har funktionell och rätt utrustning och maskiner för jobbet som ska utföras.
4. Tänk på grannskapet i området och på miljön.

Vi tackade Marcin för det mycket trevliga samtalet. Vill du ställa ännu fler frågor till Marcin Kazmierczak? Varmt välkommen att kontakta oss via e-post marcin@allblastring.se eller på telefon +46(0)8-771 73 44 så ber vi honom höra av sig till dig.

Marcin Kazmierczak Projektledare Ramavtal Stockholm


Marcin Kazmierczak
Projektledare Ramavtal Stockholm
Växel:   +46(0)8-771 73 44
Mail: marcin@allblastring.se

Marcin Kazmierczak längst bak tillsammans med en kollega på Allblästring och tre medarbetare från Värmdö Kommun. Fotot är från ett tidigare projekt där det utfördes blästring av båtar på Bullandö Marina – miljövänlig TBT-Sanering.
På fotot ovan syns Marcin Kazmierczak längst bak tillsammans med en kollega på Allblästring och medarbetare från Värmdö Kommun. Fotot är från ett tidigare projekt där det utfördes blästring av båtar på Bullandö Marina – miljövänlig TBT-Sanering. Du läser blogginlägget om projektet här >>

Är du också intresserad av Allblästrings tjänster inom ytskydd så som blästring och rostskyddsmålning?

JA, TACK, JAG VILL TA KONTAKT MED ER! –>>

Läs mer om Allblästrings medarbetare, se tidigare inlägg nedan, klicka på respektive medarbetare!

8 frågor till Sten-Åke Sjölund, rostskyddsspecialist

5 frågor till Per Lundberg på Allblästring

Blästring på entreprenader i miljökänsliga områden med Peter Tilder

Är du intresserad av tjänster inom ytskydd och underhåll så som blästring och rostskyddsmålning?
JA, TACK, JAG VILL HA KONTAKT MED ER! –>>

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss