08-771 73 44 info@allblastring.se

Konstprojekt med blästring och rostskyddsmålning

29 juni 2020. Postat i Blästring & rostskydd i verkstad, Blästring mobilt, Entrepenad, Rostskyddsmålning mobilt, skrivet av

 

Olika Konstprojekt där skulpturer och konstverk behöver blästras och målas är spännande förfrågningar som vi ofta får här på Allblästring. Det är många gånger mycket kreativa konstnärer som vill ha stöd och hjälp med blästring och rostskyddsmålning av objekten och konstruktionerna som de skapat fram.

Ett av alla dessa var till konstnären Josefine Lyche under senhösten 2019. Där Mattssons Smides AB tillverkade objektet i smide och där vi stöttade projektet med blästring och rostskyddsmålning. Konstverket står idag på innergården Vågdalen i Sickla och blev ett av våra många och roliga uppdrag till kunder inom konst och skulptur! 

 

Konstverket av konstnären Josefine Lyche som blästrats och rostskyddsmålats av oss på Allblästring.

Konstprojektet i Vågdalen, för Uppdragsgivaren Stockholmshem

Mer om konstprojektet i Vågdalen, för Uppdragsgivaren Stockholmshem, och om Konstnären Josefine Lyche hittar du här!

 


Mer om Mattsons Smides AB 
– Din smed i Stockholm

Mattssons Smides AB utför smide i Stockholm. Den mekaniska verkstaden ligger i Västberga industriområde, alldeles bredvid Stockholms stora trafikstråk, nära till allt! Förutom smide så erbjuder de även montering, svetsning, plåtbearbetning, stålkonstruktioner och tillverkning av räcken. Läs mer om Mattssons Smides AB på deras webbsida! 

Fler uppdrag med blästring inom konst och skulptur till konstnärer

Läs om fler av våra projekt inom konst, skulpturer, konstverk här!