Hej då Stockholm, Hej Göteborg!

I helgen rycker vi ut till Göteborg för ett snabbt uppdrag. Fullpackade bilar och engagerad personal. Nu kör vi!Allblästring klar för avfärd till Göteborg Allblästring klar för avfärd till Göteborg Allblästring klar för avfärd till Göteborg Allblästrings släpvagn är packad och klar för avfärd till Göteborg Allblästrings bilar fullpackade och klara för avfärd till Göteborg Flaket på Allblästring bil är fullpackat och redo för Göteborg

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss