Slungblästring av golv i simbassäng

Blästring av en simbassängs golv och kanter
Slungblästring. Under sommaren 2020 medverkade vi på Allblästring i ett projekt där vår del av arbetet var att blästra en simbassängs golv och kanter. Ett intressant blästringsuppdrag som utfördes till företaget Sandå Måleri i Gävle.

Effektiv slungblästring av bassäng med golvbläster

Vi blev mycket glada när vi fick en förfrågan från Sandå Måleri i Gävle på blästring av en simbassäng. Vi svarade självklart på förfrågan och efter att vi fått uppdraget utfördes arbetet under sommaren 2020. Vår del i projektet var att både blästra bassängens golv och dess sidor och kanter.
Arbetet utfördes genom att en medarbetare hos oss på Allblästring körde med en golvbläster i botten av simbassängen, detta kallas slungblästring. Därefter blästrades alla fyra sidor och simkanter av bassängen med så kallad friblästring. Vid denna sorts blästring av till exempel simbassänger är det bästa sättet att golvet slungblästras med en golvbläster för att få projektet genomfört så kostnadseffektivt och smidigt som möjligt.

Varmt välkommen att kontakta oss!
/Teamet på Allblästring
08-771 73 44
info@allblastring.se


Om Sandå Måleri 

Hela Sveriges Måleri. Sandå finns på över 60 orter i Sverige, från norr till söder. Sandå Måleri är en rikstäckande leverantör inom måleri. Deras stora kapacitet gör att de kan åta sig de stora jobben likväl som de mindre. De arbetar med många olika kundgrupper; allt ifrån stora bostadsbolag till privatpersoner. Läs mer om Sandå Måleri i Gävle, här!

Slungblästring av bassäng med golvbläster
Slungblästring av bassängen
Allblästrings golv- och slungblästermaskin.

Vill du veta mer om Allblästrings funktionella golvbläster?

”Slungblästring av plana ytor för kostnadseffektivt underhåll” är ett tidigare blogginlägg om hur vårt arbete med golvblästring fungerar.
Läs det gärna genom att klicka här!

Golvblästring och golvbeläggning i Bilias industrilokal

Läs även det tidigare blogginlägget ”Golvblästring och golvbeläggning i Bilias industrilokal” här! 

 

Har du frågor om ytskydd och blästring?

Vi ser fram emot att höra av dig, varmt välkommen med dina frågor till oss på Allblästring.  Våra kontaktuppgifter hittar du här!

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss