Medlemmar i MVR – Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

Mekaniska Verstädernas Riksförbund besöker Allblästring i verkstaden i Länna, Skogås. FOTO: MVR. 

 

Allblästring är numera medlemmar i branschorganisationen MVR

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund strävar mot en bransch med långsiktigt lönsamma små och medelstora verkstadsföretag i Sverige. De har en stark ambition att fortsätta utveckla branschen och genom nytänkande och annorlunda arbetssätt öka konkurrenskraften.
De ser till att vi medlemmar är attraktiva för kunder, såväl som för nya generationer av medarbetare vilket är mycket viktigt för oss.
Mekaniska Verkstädernas Riksförbund har i nära hundra år verkat och drivit frågor som utvecklat och förbättrat den mekaniska verkstadsindustrin och stålbyggandet i Sverige.

– Medlemskapet känns tryggt och ger oss bland annat ett bredare kontaktnät inom smidesbranschen. Vilket innebär att vi medlemsföretag tillsammans kan stötta varandra, säger Peter Tilder Allblästrings vd.

Som medlem hos dem får vi tillgång till ett nätverk med 200 mekaniska verkstäder och stålbyggare. Tillsammans med de andra medlemsföretagen hjälps vi åt och blir starka.
Att vara medlem i Mekaniska Verkstädernas Riksförbund är ett konkret sätt att stärka Allblästring som företag och förbättra branschens förutsättningar och utvecklingsmöjligheter i Sverige.

 

MVR – Mekaniska Verkstädernas Riksförbund i diskussion med vår vd Peter Tilder under besöket hos oss på Allblästring. FOTO: MVR. 

På visit hos Allblästring i Skogås

Tidigare under hösten tog vi emot medarbetare från Mekaniska Verkstädernas Riksförbund på medlemsbesök hos oss. De hälsade på i Länna industriområde, söder om Stockholm, där vi har vårt huvudkontor och verkstad. Besök gärna MVR:s Facebooksida där de bland annat gjorde ett litet inlägg efter besöket hos oss. Och läs även gärna det mycket trevliga blogginlägget de skrev efter besöket som de gjorde hos oss, här!

Verksamhetsgrunden är trygghet, kvalitet och utveckling

Som medlem i MVR kan vi känna oss trygga bland annat då branschorganisationen driver frågor kring kompetensutveckling och arbetar för konkurrenskraftiga tekniska regelverk.

Sverige kommer aldrig kunna konkurrera med låga löner. Istället är det kvalitet, snabba leveranser och innovativa lösningar som är framtiden. Hos dem erbjuds vi bland annat seminarier och kurser inom relevanta områden som utvecklar oss både som medarbetare och företag.

 

Fakta om MVR

De arbetar för att hjälpa verkstadsföretag som Allblästring i den dagliga verksamheten. Samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma små och medelstora svenska verkstadsföretag. Läs mer om Mekaniska Verkstädernas Riksförbund webbsidan!

Vill du veta mer om ytskydd så som blästring och rostskyddsmålning?

Varmt välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar till oss på Allblästring.  Våra kontaktuppgifter hittar du här!

Välkommen!
/Teamet på Allblästring
08-771 73 44
info@allblastring.se

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss