Niaz Mirza ny arbetschef på Allblästring

Niaz Mirza ny arbetschef på Allblästring.

Niaz Mirza ny arbetschef på Allblästring.

 

Allblästring växer – förstärker organisationen

November inleddes med att utöka vårt team genom att välkomna Niaz Mirza som ny medarbetare. Han började hos oss som arbetschef den 1/11 och vi är mycket glada över att ha honom här.
Innan dess arbetade Niaz på ett etablerat företag som utför entreprenader till större professionella beställare. Han har ett otroligt bra driv och en stor passion för att bygga upp en effektiv organisation. Vi har tidigare arbetat med och för Niaz och vet att han alltid ser till att leverera på allra bästa sätt även vid mycket komplicerade anläggningsprojekt.
För att även du som är kund och arbetar med oss på Allblästring ska få möjlighet att lära känna Niaz lite bättre gjorde vi en intervju. Nedan vill vi stolt presentera honom för dig med hjälp av dessa frågor och svar.

1. Varmt välkommen till Allblästring Niaz Mirza! Vad hade du för roll och arbetsuppgifter hos din tidigare arbetsgivare?
– Jag jobbade som Platschef och var verksamhetsansvarig för en grupp som bestod av sju tjänstemän, cirka 18 anläggare samt underleverantörer.

2. Har du något exempel på uppdrag som du och dina tidigare kollegor utfört?
– Jag kan nämna ett väldigt komplicerat broprojekt som vi utförde i Tullinge sommaren 2018 och där Allblästring faktiskt också var inblandad.
Vi lyfte bort en stålbro över järnvägen med hjälp av en enorm kran och körde iväg bron till annan ort. Där täcktes bron in, blästrades, alla dåliga konstruktionsdelar kapades och det svetsades nya. Sedan målades hela bron i en skogsgrön färg.
Under tiden allt det skedde rev vi de båda landfästena, pålade och gjöt nya landfästen. Även nya trappor byggdes och markarbeten utfördes. När allt på plats var färdigt fraktades bron tillbaka för att lyftas på igen.
Det var ett komplicerat projekt som innehöll alla möjliga riskfyllda moment. Vi hade att göra med allt från tunga lyft, spår-, stål-, trä- och markarbeten, till att utföra betong-, trapp-, blästrings-, smides- och målningsjobb.
Det fantastiska i det hela var ju att allt gick bra utan några som helst avvikelser.

3. Du är arbetschef på Allblästring. Vad innebär det att du kommer jobba med?
– Affärs- och verksamhetsstyrning samt att utveckla affären. På sikt kommer jag även arbeta med betong, mark och anläggning.

4. Vilka projekt arbetar du med för tillfället?
– Just nu arbetar jag mest med strukturering, olika rollbeskrivningar, verksamhetsplanering, affärsplanen och med att avlasta vår vd Peter Tilder.

5. Hur är kontakten med kunderna?
– Toppen med de jag känner till sedan tidigare. Nu måste jag lära känna de kunder som Allblästring har och som jag inte arbetat med förut.

6. Vilken kundnytta och värde får beställaren när de anlitar Allblästring inom ditt arbetsområde? 
– Att jag har goda kunskaper och erfarenheter när det gäller komplicerade anläggningsprojekt. Samt att jag har gedigen erfarenhet av att arbeta med kunder från både privat och offentlig sektor.

7. Vad är det roligaste i ditt arbete? 
– Att få se människor utvecklas och bygga organisation är något jag brinner för starkt.

8. Varför valde du att börja på just Allblästring? 
– Jag såg snabbt att här finns det utmaningar och potential att utvecklas. Allblästring är över 75 år gammalt och ett stadigt företag. 
Jag känner människorna som styr företaget och har alltid haft en god relation med vd:n. Sen hade jag bestämt mig långt innan att om jag skulle sluta på företaget en dag då är det på Allblästring jag först söker ett nytt jobb.

9. Vilka planer har du inom ditt kunskapsområde här på Allblästring?
– Den nuvarande affären består till största del av blästring och målning. Planen på sikt är att med en kombination och hjälp av det, bygga en stark organisation. Sedan utveckla affären till att även kunna ta sig an stora mark- och anläggningsentreprenader.

Det tycker vi låter som en mycket bra plan och blir spännande – Varmt välkommen till oss på Allblästring, Niaz!


Vill du veta mer om Niaz Mirza eller har frågor om ytskydd så som 
blästring och rostskyddsmålning?

Välkommen att höra av dig!
Niaz Mirza
Arbetschef
Allblästring
Kontor: +46(0) 8-771 73 44
Mobil:       +46(0)70-771 22  00
Mail: niaz.mirza@allblastring.se

Foton nedan från ett komplicerat broprojekt som Niaz Mirza och hans tidigare kollegor utförde i Tullinge 2018 (som han talar om i texten ovan under fråga 2). Foton: Niaz Mirza.
Tidigare blogginlägg om fler av Allblästrings medarbetare läser du här!

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss