Allblästring ger julgåva till Barncancerfonden

Vi hjälper till att hålla cancer borta från barn - Barncancerfonden, Julen 2020

Även denna jul är vi engagerade i Barncancerfonden genom att skänka en julgåva till dem. Det stöttar den viktiga forskningen som är värdefull för utvecklingen i arbetet med barncancer. Detta sätt att önska en god jul är något vi medarbetare på Allblästring hellre vill än att köpa och överlämna onödiga julklappar till våra anställda och kunder. Det känns mycket bättre. ❤️ 

Här är Allblästrings fina diplom som vi fått av Barncancerfonden och som vi stolt har hängt upp på bästa plats på vårt kontor i Länna.
Diplom för att Allblästring ger julgåva till Barncancerfonden

Barn och cancer hör inte ihop

Barn och cancer är två ord som aldrig borde nått varandra. Ändå är barncancer den vanligaste dödsorsaken för barn 1–14 år i Sverige. Vi vill med vår lilla gåva hjälpa till att hålla cancer borta från barn, dela ordet och att sprida hopp. Vill även ditt företag, precis som vi gjort, ge ett stöd till Barncancerfonden? Bra! Läs mer om julpaketen på deras webbsida: Barncancerfonden >>

Sist och viktigast av allt – Lär känna Julius

I Barncancerfondens julannons 2020 möter vi precis som förra året, Julius som är 6 år gammal. Han har i lite drygt tre års tid behandlats för opticusgliom, en slags hjärntumör, på Karolinska sjukhuset i Solna. Julius drömmer om att bli kock och visar gärna upp ett partytrick eller två när man träffas.
* Opticusgliom är en synnervstumör som drabbar barn.

Mer om Barncancerfonden:

Barncancerfonden arbetar för att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn och deras föräldrar får den vård och stöd de behöver. Läs mer om deras värdegrund, historia och hur de är organiserade, här!

Vi medarbetare i teamet på Allblästring vill önska dig en riktigt god jul med dina nära och kära. ❤️ 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss