Båtblästring och målning i verkstaden

Båtblästring utförs ofta för att ta bort gammal färg, smuts eller rost från botten på båten - Allblästring

När båtblästring utförs är det ofta för att ta bort gammal färg, smuts eller rost från botten på båten. Här på Allblästring tar vi emot både stål-, aluminium- och plastbåtar. Blästring är dessutom vanligt nu då åtskilliga båtar rengörs på grund av TBT. Den giftiga bottenfärgen Tributyltenn som många båtar har blivit målade med är numera förbjuden och ska saneras bort. Blästringen tar bort det gamla ytskiktet och ger en sträv och porig yta som gör att den nya färgen fäster bra. 

 

Efter båtblästring utförs även målning, vilket erbjuds till både företag och privatpersoner på både stål-, aluminium- och plastbåtar - Allblästring

Efter båtblästring utför vi på Allblästring även målning. Dessa tjänster erbjuds till både företag och privatpersoner på både stål-, aluminium- och plastbåtar. Här har du även möjlighet att hyra en blästerutrustning med blästerklocka och kompressor samt att köpa det material och blästermedel som behövs när du vill blästra själv.

Du hittar vår verkstad på Fräsarvägen 5B i Länna industriområde, i Skogås, söder om Stockholm.

Tillsammans med oss får du en trygg leverantör då vi både är certifierade för kvalitet – ISO 9001, miljö – ISO 14001 samt ISO 45001 för arbetsmiljö. Du når oss på verkstaden i Länna via telefonnummer 08-771 73 44.

Certifierad ISO 9001, 14001 & 45001. Ledningssystem för kvalitet, miljö & arbetsmiljö

Båtblästring och målning, se foton från vårt arbete

Båtblästring och målning - Allblästring Båtblästring och målning - Allblästring Båtblästring och målning - Allblästring Båtblästring och målning - Allblästring Båtblästring och målning - AllblästringBåtblästring och målning - Allblästring

 

Blästring i Allblästrings verkstad

Här i verkstaden i Länna industriområde arbetar vi med ett flertal olika blästringsmetoder som anpassas efter yta, syfte och önskat resultat. Vi har bland annat utrustningar för både torrblästring och våtblästring.

Vi utför blästring av föremål och objekt som kan flyttas. Till exempel båtar, bilar, bildelar, motorcyklar, fälgar, lastbilar, bussar, gjutjärnsföremål och smideskonstruktioner. Anläggningen med den välutrustade verkstaden ligger i Skogås söder om Stockholm och är på hela 1200 kvadratmeter där vi blästrar och ytbehandlar både smått och stort.

 

Rostskyddsmålning, sprutförzinkning och avancerad ytbehandling

Rostskydd är en viktig del av vår verksamhet. Vi erbjuder allt från enkel till avancerad rostskyddsmålning i våra fasta målningsstationer. Välkommen till oss med dina frågor om detta via info@allblastring.se.

 

Uthyrning av blästerutrustning och försäljning av blästermedel

Vill du istället göra jobbet själv? Då behöver du kanske hyra blästerutrustning, kompressor eller köpa blästersand. Varmt välkommen att höra av dig till oss, vi iordningställer en utrustning som passar just ditt projekt och bidrar gärna med råd och tips för hur du ska gå tillväga.

Hör av dig till oss på 08-771 73 44 eller via info@allblastring.se.

Välkommen till Allblästrings ytskyddsverkstad

Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor via info@allblastring.se eller via telefon 08-771 73 44.

 

Fler blogginlägg samt bilder på objekt och föremål från vår blästrings- och rostskyddsverkstad.

Rostskyddsverkstad för blästring av olika objekt

Vad gör ni på verkstaden? En bild säger mer än tusen ord!

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss