Allblästring får nytt ramavtal till Trafikverket

Nytt ramavtal avseende blästring och målning samt svets och plåtarbeten för underhåll som utförs genom Fridhems varv.

Här på Allblästring är vi glada och stolta då vi för en tid sedan vann ett av Trafikverkets upphandlingar.
Det var ramavtalet avseende blästring, målning samt svets och plåtarbeten för underhåll som utförs genom Fridhems varv.
I efterannonsen har du möjlighet att läsa mer. Den är publicerad på Trafikverkets webbsida, följ länken för att se upphandlingen.
Läs mer om Trafikverket här!

Trafikverket Färjerederiet – Fridhems varv

På varvet arbetas det med service, reparationer och ombyggnader åt statliga rederier till exempel av stål- och aluminiumbåtar samt övriga verkstadstjänster.

Fridhems varv är Trafikverket Färjerederiets reparations- och underhållsvarv och finns i Lysekil.  Läs om Fridhems varv på Färjerederiets webbsida!

Trafikverket logo

Om Trafikverket

Trafikverket gör Sverige närmare. Resor och transporter är nödvändiga för att vårt samhälle ska fungera.

Sverige är ett stort, avlångt och glest befolkat land. För att allt ska fungera måste vi kunna ta oss till varandra. Det handlar om allt från arbetspendling, släktkalas och matcher som ska spelas, till gods som ska levereras och tomater som ska hamna på tallriken.

Här har Trafikverket en avgörande roll. De har ansvaret för att underhålla och rusta upp tiotusentals mil av järnväg, vägar och färjeförbindelser. Samtidigt utvecklar de hela infrastrukturen genom innovativa lösningar som bidrar till att nå både klimatmålen och nollvisionen.

Men framför allt ser de till att korta avstånden mellan människor och företag. Mellan stad och land. Mellan generationer och landsändar. Och mellan dig och de som är viktiga för dig.

Under de kommande åren satsar Trafikverket för att utveckla ett modernt, effektivt och hållbart transportsystem. Det handlar om ett brett paket av åtgärder som ger effekter i hela landet.

De rustar upp, utvecklar och moderniserar järnvägen, ger näringslivet smidigare transportlösningar, satsar på hållbara städer och en tillgänglig landsbygd. Trafikverket fortsätter arbetet för att ingen ska dö eller skadas allvarligt i trafiken.

För att lyckas samarbetar de med kommuner, regioner, näringsliv, tågbolag, leverantörer och entreprenörer, för att nämna några.
Läs mer på webbsidan!

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss