Sprutförzinkning och blästring av containerkranar till Gävle Hamn

Sprutförzinkning och blästring av containerkranar till Gävle Hamn

Ett team från Allblästring utförde under april arbeten till Gävle Hamn. Vi både blästrade och sprutförzinkade stoppar till hamnens containerkranar.

Sprutförzinkning och blästring till Gävle Hamn

Det var för ungefär en månad sedan som några av oss på Allblästring var hos Sundbergs Smide i Gävle och utförde arbeten till hamnen. Projektledare hos oss var Sten-Åke Sjölund, han är ansvarig för våra kontor i Gävle och Lysekil.

Det här hamnprojektet genomfördes som ett samarbete tillsammans med entreprenören Sundbergs Smide från Gävle och fungerade mycket bra.

Det duktiga teamet från Allblästring utförde både blästring och sprutförzinkning av stopparna till hamnens containerkranar. Vårt arbete och del i detta projektet slutfördes den 29 april 2021.

 

Har du frågor om blästringen och sprutförzinkningen till Gävle Hamn? Kontakta Sten-Åke enligt nedan!

Sten-Åke Sjölund
Projektledare
(Rostskyddsmålning, Broar, Cisterner, Fartygsmålning och Stolpmålning)
E-post sten-ake.sjolund@allblastring.se
Tel 070-615 16 20

Allblästring på plats i Gävle Hamn för sprutförzinkning och blästring

 

Om Gävle Hamn

Gävle hamn är ett innovativt och effektivt intermodalt logistikcentrum där sjöfart, järnväg och vägtransporter möts. Där de skapar förutsättningar för hållbara, säkra, effektiva och kundanpassade logistiktjänster genom att tillhandahålla hamninfrastruktur med hög kapacitet för hamnens kunder.

Med sitt strategiska läge strax norr om Stockholm och i direkt anslutning till den industritäta regionen i Mellansverige är Gävle Hamn ett naturligt nav för import och export på ostkusten.

Fartyg, tåg och lastbilar anlöper, lossar, lastar och avgår, varje timme, varje dag året om.  >> Läs mer  om Gävle Hamn här!

 


Se filmen om Gävle hamn på Youtube: 

 

 

Om Sundbergs Smide i Gävle

Sundbergs Smide – Ett företag på frammarsch. Som främst arbetar mot byggföretag, stora som små, men även arbetar mot kommuner statliga bolag och landsting. 
Sundbergs Smide har bemanning för att klara av både mindre samt stora projekt. Stora som små kunder är alltid välkomna! ​​​​
Detta förverkligas genom att ständigt utveckla sin personal för att med rätt kompetens kunna möta marknaden och framtiden samt fördjupar sina kontakter med underleverantörer och nya kunder.

>> Läs mer om Sundbergs Smide här!

 

 

 

Vill du veta mer om Allblästrings olika blästringsmetoder och rostskyddsmålning?

Välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar till oss på Allblästring.

Eller kontakta oss via:
Tel 08-771 73 44
E-post info@allblastring.se

Läs mer om blästringWikipedia!
Klicka här 
för mer info om ytbehandling på Wikipedia! 

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss