Ytbehandlingsspecialisterna Marcin och Ryszard har tagit examen!

Stort grattis till Ytbehandlingsspecialisterna Marcin Kazmierczak och Ryszard Klopotowski hos oss på Allblästring som nu är färdigutbildade. Efter ett års heltidsstudier på distans genom yrkeshögskolan YrkesAkademin har de båda tagit examen och kan nu titulera sig Ytbehandlingsspecialister.

Marcin Kazmierczak och Ryszard Klopotowski är nu färdigutbildade ytbehandlingsspecialisterna.

Under det senaste året har Marcin och Ryszard studerat hårt för att kunna ta examen som Ytbehandlingsspecialister. De har båda varit mycket målinriktade och positiva till denna suveräna utbildning hos YrkesAkademin. Vi andra här på Allblästring vet hur hårt de pluggat och tycker att det är jättekul för dem att de nu äntligen tagit sin examen!

Här om dagen hade vår vd, Peter Tilder kontakt med utbildningsledare Helena Larsson på YrkesAkademin. Hon berättade att alla i utbildningsgruppen hållit sina presentationer på examensdagen och vi blev lite extra stolta och glada när Helena berättade att Marcins och Ryszards examenspresentation var både trevlig och engagerande!

Hon nämnde också att examensbevisen kommer skickas ut till de studerande som har fått minst betyg G, Godkänt i alla kurser, efter att YrkesAkademins Ledningsgrupp haft sitt möte och godkänt examineringen.

 

Ytbehandlingsspecialist med kundnöjdhet i fokus

Vi blev nyfikna på utbildningen och ställde några frågor till Ytbehandlingsspecialisterna om vad den gjort för dem och deras arbete. Läs svaren från Marcin Kazmierczak, nedan.

 

Hej, berätta varför du ville gå denna utbildningen?

– Jag tillhör människor som vill bli bättre och bättre och detta gäller alla aspekter av livet. Så fort Peter berättade om möjligheten, utan att tveka och med glädje tog jag beslutet att börja skolan.

Vad var det bästa med att gå utbildningen?

– Det bästa var kontakten med olika människor, med olika intressen och kompetens. Kontakten med dem gjorde att vi kunde se på samma saker ur olika perspektiv. Dessutom var de fantastiska människor och jag är så glad att jag träffade dem.

Vad var det viktigaste som du lärde dig?

– Jag tror att det viktigaste jag har lärt mig, det är en titt på korrosionsskyddsmålning ur ett mycket vidare perspektiv. Kontakt med olika bearbetningsmetoder och olika typer av utrustning, som vi inte använder dagligen i vårt företag.

Vad kan du hjälpa kunderna med nu på ett bättre sätt än du kunde innan du gick utbildningen?

– Mina kunskaper om rostskyddsmålning har säkert utökats och vet att jag tack vare detta kan hjälpa kunder på ett bättre och mer professionellt sätt. Vår kunskap spelar ingen roll om vi inte kan använda den. Som jag nämnde tidigare vill jag bli bättre och bättre och det viktigaste på jobbet är en nöjd kund. Jag vill kombinera kompetens med kundnöjdhet på bästa möjliga sätt.

Har du något mer intressant att berätta om utbildningen och vad du lärt dig?

– Jag har lärt mig att vi kan förbättra våra kompetenser i varje ögonblick av våra liv och kan bli bättre på alla områden i våra liv. Öppet sinne för nya stimuli ger oss möjlighet att ständigt utveckla och förbättra levnadsvillkoren för oss själva och människorna omkring oss.

Jag vill än en gång tacka Allblästring för att de gjorde det möjligt för mig att gå denna kurs. Det var en fantastisk utvecklande upplevelse som jag rekommenderar till alla i branschen och utanför, avslutar Marcin med att säga.

 

Vi tackade Marcin för hans intressanta svar på våra frågor. Nu har dessutom ett par andra killar på Allblästring blivit inspirerade av Marcin och Ryszard och kommer eventuellt att gå denna utbildning till Ytbehandlingsspecialist framöver.

Antagningen till nästa utbildningsstart i augusti 2022 hos YrkesAkademin öppnar först efter den 13 december 2021 och stänger sedan den 15 maj 2022.

 

Vi vill nu än en gång önska Marcin och Ryszard ett stort grattis och varmt lycka till i sitt arbete som utexaminerade Ytbehandlingsspecialister!

Gruppbild med Marcin och Ryszard som nu är utbildade ytbehandlingsspecialister

Har du frågor om vad Ytbehandlingsspecialisterna kan hjälpa dig med eller om utbildningen?

Välkommen att höra av dig till Marcin Kazmierczak och Ryszard Klopotowski enligt kontaktuppgifter nedan.

Marcin Kazmierczak, ytbehandlingsspecialist
Marcin Kazmierczak
Ytbehandlingsspecialist
Lagbas Ramavtal
Skyddsombud
Mejla Marcin
076-564 90 10

Ryszard Klopotowski, ytbehandlingsspecialist
Ryszard Klopotowski

Ytbehandlingsspecialist
Lagbas Entreprenad
Mejla Ryszard
070-719 88 19

Om utbildningen till ”Ytbehandlingsspecialist inom yt- och rostskydd”

Ytbehandling av metall och betong är en av de områden som anses kritiska för Sverige och dess ekonomi. I yrkesrollen planerar och genomför du förbehandlingar, utför yt- och rostskyddsbehandlingar med hänsyn till miljö och kvalitet. Du behöver gilla vara aktiv och möta nya utmaningar, arbetet kan omfatta både höghöjdsarbete och utmanande miljöer. Energianläggningar, stålkonstruktioner och infrastruktur, arbetskraftsbehovet är stort inom många olika områden. Ny teknik och nya hållbara metoder ställer krav på ny kompetens.

Du förbereds för ett självständigt arbete där planering och resurssättning är en naturlig del. Du förbereds för framtida arbetsledande roller och utvecklar säkerhet och kvalitetstänk för helhetsansvar för kunduppdrag. Att arbeta som Ytbehandlingsspecialist inom Ytskyddsbranschen är självständigt och omväxlande med arbetstillfällen i hela landet. Med ökat fokus på hållbarhet och klimat kommer du vara en viktig del i arbetet med att utveckla nya miljövänliga arbetsmetoder. Ta chansen att skaffa ett aktivt och givande arbete där du kan göra skillnad!

Utbildningen är på ett år, leder till 215 YH-poäng och en yrkeshögskoleexamen. Läs mer här om YrkesAkademins utbildning till Ytbehandlingsspecialist.

Vill du veta ännu mer om yrkeshögskolan YrkesAkademins utbildning till Ytbehandlingsspecialist?
Klicka på länken nedan:

Ytbehandlingsspecialist distans

Läs mer om YrkesAkademin på deras webbsida här!

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss