Ytskyddsdagarna 2022 – Betong, metall och trä

Ytskyddsdagarna 2022 i februari är inställda p.g.a. Covid-19 pandemin och nu framflyttade till de NYA DATUMEN 26–27 april.

Ytskyddsdagarna - Göteborg 1-2 Februari 2022. Betong, metall, trä.

Ytskyddsdagarna 2022 i februari är inställda p.g.a. Covid-19 pandemin och nu framflyttade till de NYA DATUMEN 26–27 april.

(NYTT DATUM 26–27 april.) Nu är det dags för Ytskyddsdagarna 2022 som går av stapeln 1–2 februari 2022 i Göteborg. Där kommer du få aktuell och viktig information för ett hållbart ytskydd på betong, metall och trä. Allblästring är även i år partner och vi kommer finnas på plats under dessa dagar, hoppas att vi ses i februari!

 

Ytskyddsdagarna 2020

Ytskyddsdagarna 2020. FOTO: Ytskyddsakademien.

 

Nedan information om Ytskyddsdagarna 2022 från YtskyddsAkademien:

Ytskyddsdagarna 2022 – Betong, metall och trä

ÄNTLIGEN FÅR VI TRÄFFAS IGEN!


Ytskyddsdagarna 2022
 arrangeras av Ytskyddsakademien i samarbete med FROSIO, SSG, Riksorganisationen Svenskt Underhåll, Auktoriserade Rostskyddsföretag samt Ytskyddsgruppen.

Ytskyddsdagarna i Göteborg är Nordens största mötesplats gällande kunskapsförmedling renovering, ytskydd och förstärkning av utrustning och konstruktioner i betong, metall och trä.

Trä har under senare år bland annat seglat upp som ett materialalternativ till betong och metall. Vid Ytskyddsdagarna 2022 är Trä med som ett av de grundmaterial Ytskyddsdagarna förmedlar kunskap om.

Här kommer de främsta branschföreträdarna och spetskompetensen inom en mängd olika arbetsområden finnas på plats för att förmedla bästa möjliga kunskap inom ytskydd till dig. Anmäl dig du också så ses vi där!

All information gällande agendor, deltagande och utställare finns på webbsidan, här!


Utställare 2022 ser du nedan.

Utställare Ytskyddsdagarna 2022

 


Ytskydds Akademien

Vill du läsa mer om ytskydd och underhåll?

Då är Ytskyddsakademien bra att ha koll på, hos dem får du rätt vägledning inom renovering, ytskydd och förstärkning av metall, betong och trä. Rådfråga gärna en av de kunniga personerna som är invalda i Ytskyddsakademien, de har specifik spetskompetens. Många av dem har du dessutom möjlighet att få träffa under Ytskyddsdagarna 2022. Här läser du mer om Ytskyddsakademien!

 


Allblästring

Välkommen till oss på Allblästrings vid ytskydds- och rostskyddsbehandlingar 

Ring oss direkt på 08-771 73 44 eller fyll i kontakformuläret här! Maila oss gör du via info@allblastring.se,  så kontaktar vi dig så snart vi kan. Varmt välkommen!

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss