Kontorsrum lediga att hyra i kontorslokal Länna, Skogås

Ledigt kontorsrum att hyra i kontorslokal Länna, Skogås

Flera fräscha och fristående kontorsrum finns lediga att hyra i Länna Office Space:s lokaler på Smärgelvägen i Skogås. Kontorsrummen är cirka 11–90 m² och finns i en gemensam kontorslokal i Länna Industriområde, Huddinge. Välj om du vill hyra det möblerat eller omöblerat, Wifi ingår. 

 

Ledigt kontorsrum med wifi i Länna industriområde

Kontorsrum med wifi lediga i Länna industriområde

Flera fristående kontorsrum med låsbar dörr  finns just nu (två st) lediga att hyra. Från januari kommer det finnas sju rum tillgängliga för uthyrning. Kontorsrummen ligger i anslutning till varandra och kan hyras alla eller var och ett för sig. Adressen är: Smärgelvägen 6, 142 50 Skogås. Wifi ingår. 

I den gemensamma lokalen, som delas med andra företag, finns dusch, toalett och kök med köksutrustning och porslin. 
Du har även tillgång till och möjlighet att hyra ett konferensrum som ligger i den gemensamma lokaldelen. Konferensrummet har storbildsskärm och whiteboardtavla och är i storlek för ungefär 12 personer. 
Antingen hyr du de fristående kontorsrummen möblerade eller helt utan möbler. Din bil behöver inte stå parkerad på gatan utan det finns ofta möjlighet att få plats att parkera inne på fastighetens gård. Se foton på fastigheten, längst ner i inlägget.

Tillträde vid hyra av kontorsrum

I två av kontorsrummen kan tillträde ske under kvartal 4, 2021 och sju separata kontorsrum finns tillgängliga från januari 2022.

Se foton från de lediga kontorsrummen och de gemensamma lokalerna i kontoret, längre ner i inlägget.

 

Hyr fristående kontorsrum i Skogås

Vill du veta mer? Kontakta Peter Tilder för mer information och visning, via peter.tilder@allblastring.se eller 0708-771 734.

Länna Office Space

BESKRIVNING – LEDIGA KONTORSRUM SMÄRGELVÄGEN 6, LÄNNA, SKOGÅS, HUDDINGE


Vill du veta mer om hyra av kontorsrum och få en visning?

Kontakta Peter Tilder via peter.tilder@allblastring.se eller ring på 0708-771 734, för mer information och boka upp en visning.

 

Kontor med lediga rum, foton inifrån den gemensamma kontorslokalen

Lediga kontorsrum att hyra i Länna Industriområde, Skogås, se foton

 

Kontorsfastighet med lediga kontorsrum i Huddinge Kommun, foton utifrån

NÄROMRÅDET
Kontorsrummen har ett mycket bra läge i Länna industriområde i Huddinge kommun. I området finns företag inom många olika branscher så som lager/logistik, åkerier, fordonsindustri, bygg och anläggning.

I närheten finns Länna Market som är ett shoppingområde med brett urval av butiker som erbjuder allt från teknik, livsmedel, leksaker, mode, inredning och sport. I närområdet finns bland annat Optimera, City Gross, Elgiganten, Media Markt. Länna Sport, Bauhaus och Länna Möbler med flera.

Avstånd till Stockholm (Gullmarsplan) ca 13 km eller ca 10 minuter. Till Nynäshamn är det ca 42 km. Goda allmänna kommunikationer med bussar som ansluter till/från pendeltåg.

 

Länna Office Space
Hyr kontorsrum i Länna, Skogås – Kontakta oss och få en visning

Kontakta Peter Tilder via peter.tilder@allblastring.se eller ring på 0708-771 734 för mer information och boka upp en visning av kontoret.

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss