Intressanta broprojekt på Brobyggardagen 2022

4th Danube bridge i Linz, Österrike

Bild Årets Brobyggardag 2022: 4th Danube bridge i Linz, Österrike. ©sbp. Brosamverkan.

OBS, Brobyggardagen 2022 är tyvärr INSTÄLLD pga pandemin! Då vi nu fått nedan Information från Brosamverkan om eventet:

På grund av de restriktioner gällande Covid-19 som nu råder kommer det inte att vara möjligt att genomföra Brobyggardagen 2022 på ett säkert sätt. De nu gällande restriktionerna infördes med kort framförhållning och så nära inpå Brobyggardagen 2022 att det inte finns tid att ställa om till att genomföra Brobyggardagen som ett digitalt event.
Vi tvingas därför ställa in Brobyggardagen 2022. Vi beklagar detta då vi och många med oss sett fram emot att kunna träffas och utbyta erfarenheter under trevliga former.
Brosamverkan kommer inte att ta ut några avgifter för Brobyggardagen 2022.
Vi hoppas att ni har förståelse för vårt beslut och vi hälsar er välkomna till nästa Brobyggardag den 30 januari 2023.
———–

På Brobyggardagen 2022 får du ta del av aktuella ämnen inom brobygge, lyssna till intressanta föredrag om svenska och internationella broprojekt.

Som bland annat en hängbro med kabelfästena rakt in i bergssidorna och med anslutande vägar direkt från bergtunnlar, en speciell broteknik tillämpbar där krav finns på omgivningspåverkan eller där byggnation sker över svårtillgänglig mark och om flera andra broprojekt.

Under eventet som hålls i Göteborg den 31 januari träffar du oss på Allblästring och här utses även Årets brobyggare. Hoppas du också kommer dit?

 

På Brobyggardagen 2022 i Göteborg träffar du oss på Allblästring

Brosamverkan önskar oss varmt välkomna till den 32:a Brobyggardagen!

Allblästring kommer vara utställare på Brobyggardagen 2022, eventet som nu är tillbaka på Svenska Mässan i Göteborg och som hålls den 31 januari.

Äntligen är det dags att träffas på plats igen och här har du möjlighet att ta del av intressanta föredrag om både svenska och internationella broprojekt samt aktuella ämnen. Brobyggardagen är föreningen Brosamverkans stora event som återkommer varje år och som utser Årets brobyggare.

Här får du lyssna till föredrag som exempelvis; I österrikiska Linz byggs en centralt belägen hängbro över Donau med kabelfästena rakt in i bergssidorna och med anslutande vägar direkt från bergtunnlar. Från Österrike presenteras även en speciell broteknik tillämpbar där krav finns på omgivningspåverkan eller där byggnation sker över svårtillgänglig mark. Nära Köln pågår även två broprojekt över Rhen där de befintliga broarna ersätts med nya broar som byggs alldeles intill under pågående trafik.

De svenska projekten är Varvsbron i Helsingborg, broarna i Olskroken i Göteborg, nya bron över Skurusundet ut till Värmdö, där vi på Allblästring varit delaktiga, och kabelbytet på Strömsundsbron i Jämtland. Vi får även höra det senaste inom rosttröga stål till broar och hur långt vi kommit på resan mot en klimatvänlig anläggningsbetong.

I foajén hittar du som vanligt många utställare och vi på Allblästring kommer finnas på plats under hela dagen. Där har du möjlighet att träffa och diskutera dina broprojekt tillsammans med Thomas Lindholm, Niaz Mirza eller Peter Tilder.  Välkommen till vår utställarplats!

Arrangör för dagen är nationella branschföreningen Brosamverkan som verkar för utveckling och samarbete inom infrastrukturområdet. Brosamverkan är en förening som arbetar aktivt för kompetens­utveckling, kunskaps­spridning, erfarenhets­återföring, teknik­utveckling och samverkan inom bygg­branschen.

 

Hoppas att vi ses i Göteborg på Brobyggardagen 2022!

 

Anmäl dig du också! Mer om Brobyggardagen 2022 och programmet hittar du på Brosamverkans webbsida!

Brobyggardagen 2022 – Program

 

Sten-Åke Sjölund på utställarområdet under Brobyggardagen 2020

Sten-Åke Sjölund på utställarområdet under Brobyggardagen 2020.

 

Vi på Allblästring medverkade på senaste Brobyggardagen som hölls i januari 2020, innan Coronapandemin. Läs blogginlägget från 2020 här!

Allblästring på Brobyggardagen 2020

 

 

Brosamverkan

OM BROSAMVERKAN

BROSAMVERKAN, tidigare Brosamverkan Väst har varit verksamma sedan 1990. De är en förening, som bildats genom en samman­slutning av företag, institutioner samt statliga och kommunala organisationer.

Brosamverkan arbetar aktivt med kompetens­utveckling, kunskaps­spridning, erfarenhets­återföring, teknik­utveckling inom bygg­branschen samt samverkan för bättre spelregler och färre missförstånd i branschen. Läs mer på deras webbsida!

 

 

Välkommen att kontakta vår arbetschef Niaz om du vill veta mer om Allblästrings tjänster och diskutera ditt specifika broprojekt!

Niaz Mirza, arbetschef
Niaz Mirza 
Arbetschef

niaz.mirza@allblastring.se
+46 070-7712200

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss