Allblästring skapar Sveriges välfärd!

Vi på Allblästring Mats Tilder AB skapar Sveriges välfärd! Vi betalar gemensamt skatt motsvarande 36 förskoleplatser.

Välfärdsskaparna: Allblästring är ett av många företag som skapar Sveriges välfärd!
Utan företagsamma människor skapas inga intäkter till vår gemensamma välfärd. Det är bland annat vi och våra anställda som finansierar poliserna på våra gator, sjukvården när vi är sjuka, att barn lär sig läsa och mycket mer.

 

Svenskt Näringsliv ville ge oss medarbetare på Allblästring en julhälsning som kunde skapa extra stolthet utöver det vi gör i vårt dagliga arbete.

Därför hade Svenskt Näringsliv tagit fram ett bildspel till oss som visar antalet sjuksköterskor, poliser och förskoleplatser som vi på Allblästring Mats Tilder AB gemensamt är med och skapar förutsättningar för.

Utan företagsamma människor skapas inga intäkter till vår gemensamma välfärd. Det är bland annat vi och våra anställda som finansierar poliserna på våra gator, sjukvården när vi är sjuka, att barn lär sig läsa och mycket mer.

Genom den skatt som bland annat vi betalar skapas intäkter till vår gemensamma välfärd.

 

Detta var verkligen glada julhälsningar som Svenskt Näringsliv skickade till oss! Därför vill vi här även dela hälsningen i form av bildspelet med er. Tryck på nedan länk för att se Allblästrings unika välfärdsskapande!

 

Visa vad vi åstadkommer!

Klicka här för att se vad vi medarbetare på Allblästring åstadkommer!

 

Svenskt Näringsliv

Om Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv är företagsamhetens röst i Sverige. De tar fram konkreta förslag på åtgärder och reformer som gagnar företagsklimatet. De sprider kunskap och bildar opinion. De driver på politiker och andra beslutsfattare. De företräder företagsamheten i samtal med fackliga organisationer och myndigheter. De ger det svenska näringslivet en röst i EU. #välfärdsskaparna

Läs mer på Svenskt Näringslivs webbsida!

 

 

Vill du veta mer om Allblästring och oss som jobbar här?

Varmt välkommen att kontakta vår vd, Peter Tilder.

Peter Tilder, vd
Peter Tilder, vd
08-771 73 44
info@allblastring.se

 

#välfärdsskaparna

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss