God Jul och Gott Nytt År🎄🎉✨

Granslinga med guldiga kulor och snöflingor samt kottar

Ett händelserikt år är snart till ända. Vi har startat upp Allblästrings nya affärsområde Anläggning tillsammans med flera nya medarbetare och kunder. Nu är det dags att fira jul och avsluta året med en generös dos av tacksamhet och glädje!

Stort tack till dig som är kund, medarbetare, samarbetspartner eller bara läser våra blogginlägg, tack för ett mycket lärorikt och spännande år. Nu tar vi ledigt några dagar och firar jul.  Knäcken kokas, glöggen värms och klapparna läggs under granen. Julen står för dörren liksom ett nytt år.

Vi hoppas att du och dina kollegor får en fin jul- och nyårshelg fylld av omtanke, återhämtning, nära och kära och förstås en massa god mat. Vi ser fram emot att ses igen 2022, då vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete med nya spännande projekt tillsammans!

 

Allblästrings öppettider under helgerna är:

Stängt: 24–26 och 31/12. Öppet övriga helgfria vardagar (måndag-fredag) kl 07.00–16:00.

Då du når oss på 08-771 73 44 eller via info@allblastring.se där vi svarar så fort vi kan.

Vi vill nu önska dig…


God jul och Gott Nytt År🎄

// Peter Tilder, vd Allblästring.

Abstrakt julbakgrund med fe-likt snöfall

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss