Ytbehandlingar och anläggning tryggas av erfarenhet och kvalitet

Du erbjuds hos oss flertalet olika tjänster inom Allblästrings två affärsområden‚ Rostskyddsmålning och Anläggning. Tillsammans med oss får du en trygg partner med lång erfarenhet som utför projekten med hög kvalitet, kompetens och effektivitet.

 

Allblästrings medarbetare har lång erfarenhet och utför projekten med hög kvalitet, kompetens och effektivitet. Foto: JS Sverige AB

 

Allblästring är ett familjeföretag som startades redan 1943. Idag ägs och drivs verksamheten av Mats och Peter Tilder, andra respektive tredje generationen sandblästrare. Hos oss finns en gedigen erfarenhet och kompetens som gör att vi kan vara kostnadseffektiva, hantera arbetsmiljö, samt arbeta effektivt och på utsatt tid. Med innovativa lösningar skapar vi mervärde för våra kunder. Vi är en partner ni alltid kan lita på.

 

Ytbehandling och anläggning med hög kvalitet, kompetens och effektivitet

Företaget har vuxit snabbt under de senaste åren och vårt tjänsteutbud har utökats till att även omfatta totalentreprenad inom anläggning, men vi har fortfarande det mindre företagets fördelar. Vi är flexibla, har korta beslutsvägar och kan snabbt mobilisera personal och rätt utrustning för varje uppdrag. Vi investerar kontinuerligt i personalutbildning och produktionsutrustning och har en stor och modern maskinpark. Vi är rikstäckande, så hela landet är vårt arbetsfält.

 

Allblästrings medarbetare har lång erfarenhet och utför projekten med hög kvalitet, kompetens och effektivitet. Foto: JS Sverige AB

 

Välkommen att läsa mer om oss och våra tjänster i vår interaktiva broschyr ”Ytbehandlingar och anläggning tryggas av erfarenhet och kvalitet” klicka här!

 

 

Stort tack till alla annonsörer som medverkade med annons i Allblästrings broschyr:

Tikkurila Sverige AB

Wasa skadeservice AB

Brolänk

E-Trafik i Sverige AB

Sto Scandinavia AB

Torvalla Smide AB

NVB Nordisk Vattenbilning AB 

AB KNUT RYDBERG

JS Sverige AB

Karl Deutsch Nordiska AB

GW Asfalt & Trädgårdsanläggningar AB

METRIK Produktionsverktyg AB

Duo Asfalt AB

 

 

Laddar hem hela Allblästrings broschyr som PDF-fil gör du här!

 

 

Vill du veta mer om vad vi på Allblästring kan hjälpa till med? Tveka inte att kontakta oss!

Här på Allblästring finns kompetens för olika typer av underhåll av såväl stort som smått med tjänster inom blästring, rostskyddsmålning, smide och underhåll av betongkonstruktioner. Varmt välkommen att höra av dig med förfrågningar till Niaz som är Arbetschef hos oss.

 

Niaz Mirza, Arbetschef
Niaz Mirza
Arbetschef

E-post niaz.mirza@allblastring.se
Mobil 070-771 22 00
Allblästring kontor 08-771 73 44

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss