Effektivare höghöjdsarbeten med nya liften

Från och med nu har vi på Allblästring möjlighet att själva leverera lift med förare vid jobb på hög höjd i våra projekt. Detta då den nyinköpta liften av märket Renault MAXITY äntligen är redo att tas i bruk. Vilket bland annat gör projekten mer effektiva då ställtiden för att utföra våra höghöjdsarbeten blir snabbare än förut.

 

Vid höghöjdsarbeten har vi tidigare alltid varit tvungna att hyra in en lift med förare när vi haft behov av det. Men efter att vår nya lift nu blivit stripad och klar att tas i bruk kan vi på Allblästring framöver själva leverera den ut till våra projekt för att utföra jobben på hög höjd.

Fördelarna är att du som är beställare kan få jobbet utfört snabbare då vi nu erbjuder tjänsten med lift och förare internt i företaget. Dessutom blir det mer kostnadseffektivt i och med den snabbare ställtiden och att vi inte behöver anlita underleverantörer till dessa jobb.

Liften är av märket och modellen Renault MAXITY och inte tänkt att lyfta byggmaterial, utan är främst framtagen och avsedd för att hissa upp personer i korgen för arbete på höjd. Vi kommer inte hyra ut liften utan den används endast vid projekt på hög höjd när du anlitar oss för någon av våra tjänster inom blästring, rostskydd och anläggning.

Många av våra medarbetare som är ute på projekten är redan utbildade liftförare och kan använda den. Liften kommer vara ute på många av våra olika arbeten, bland annat är den mycket välkommen i jobbet med stolpmålningen som vi just nu utför till Trafikkontoret, Stockholms Stad. Den kommer även användas vid våra entreprenad- och anläggningsprojekt där det finns behov av höghöjdsarbeten.

Effektivare höghöjdsarbeten med Allblästrings nya lift.

Våra höghöjdsarbeten får nu snabbare ställtid.

 

Har du frågor om höghöjdsarbeten och Allblästrings nya lift?

Varmt välkommen att kontakta Mikael enligt nedan.


Mikael Thorsell

Mikael Thorsell
IT / Telefoni / Administration / Fastighetsansvarig
Mejla Mikael

+46 (0)8 771 73 44
+46 (0)70 426 47 73

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss