Anläggning av broar

Anläggning av broar har du numera möjlighet att få hjälp med av oss på Allblästring. Vi  stöttar dig gärna med totalentreprenader och anläggningsarbeten med utföranden inom bland annat brounderhåll. Reparationer av betongskador, förstärkning, tätskikt, impregnering av betong, ytskikt, blästring och målning av stålbroar, byte av brofogar och räcken är några av de områden vi tar hand om.

Anläggning av broar

Expertisen som vi på Allblästring har inom ytbehandlingar har lett till en naturlig utökning av vår verksamhet med affärsområdet anläggning. Det gör att vi nu också arbetar med  totalentreprenader inom brounderhåll.

Vid våra projekt inom anläggning – broar utför vi bland annat reparation av betongskador, förstärkning, tätskikt, impregnering av betong. Ytskikt, blästring och målning av stålbroar, byte av brofogar och räcken är även några av de områden vi tar hand om.

Såväl som allt runt omkring broarna, som belysning, målning av gångtunnlar, anläggning av trottoarer och gång- och cykelvägar och liknande. Behövs trafikavstängning runt bygget ser vi till att våra underentreprenörer tar hand om det.

Den djupa kunskap och kompetens som vi besitter om broars material, funktion och hållbarhet gör att vi utför dessa omfattande arbeten med långsiktighet, kvalitet, kostnad och miljö i fokus.

Bland våra uppdragsgivare finns Huddinge kommun, Lidingö stad och Stockholms stad. Se bilder längre ner i detta inlägg från ett av våra många broprojekt.


Kontakta oss gärna om anläggning av broar, varmt välkommen!

Här på Allblästring finns kompetens för olika typer av underhåll av såväl stort som smått med tjänster inom blästring, rostskyddsmålning, smide och underhåll av betongkonstruktioner. Varmt välkommen att höra av dig med dina frågor till Niaz som är Arbetschef hos oss.

 

Niaz Mirza, Arbetschef
Niaz Mirza
Arbetschef

E-post niaz.mirza@allblastring.se
Mobil 070-771 22 00
Allblästring kontor08-771 73 44

 

 

Om Huddinge kommun

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med över 110 000 invånare är det den största kommunen i Stockholms Län efter Stockholms stad.

Läs mer på Huddinge kommuns webbsida, klicka här!
Ännu mer info om Huddinge kommun finns på Wikipedia!

 

 

Om Lidingö stad

Här finns stora grönområden och många platser att må bra på. Här bor cirka 48 000 invånare. Ön har ett rikt kultur- och föreningsliv, flera naturreservat, konfererens- och spaanläggningar i natursköna områden. Lidingö har vänorter i Finland, Lettland och Kalifornien.

Lidingö stads vision

Detta är den unika och trygga skärgårdsstaden som utvecklas varsamt och i takt med Lidingöbornas behov. Ett tydligt fokus på kärnverksamheterna ger hög kvalitet i servicen och en låg skatt för Lidingöborna. Kommunen ger goda förutsättningar för lokala företag, ett aktivt civilsamhälle och livskraftigt föreningsliv.

Trafik och infrastruktur

När det gäller trafik och infrastruktur är Lidingö en dynamisk ö som hela tiden utvecklas. Här pågår ständigt projekt för att det ska bli en bättre plats att bo på. Du har möjlighet att läsa mer om allapågående arbeten i Lidingö Stad, så som arbeten med vägar, parker eller byggnader här!

Ännu mer info om Lidingö finns på Wikipedia!

 

Om Stockholms stad

Stockholms stad är Sveriges största kommun och hemstad för över 960 000 stockholmare. Varje dag arbetar stadens medarbetare för att ge stockholmarna bra service utifrån beslut i kommunfullmäktige, nämnder och bolagsstyrelser.

Läs mer på Stockholms stads webbsida, klicka här!
Ännu mer info om Stockholms stad finns på Wikipedia!

 

 

Välkommen att läsa mer om våra tjänster i Allblästrings interaktiva broschyr ”Ytbehandlingar och anläggning tryggas av erfarenhet och kvalitet” klicka här eller på omslaget nedan!

 

Ladda hem hela Allblästrings broschyr som PDF-fil istället: Klicka här eller på omslaget nedan!

 

 

Stort tack till alla annonsörer som medverkade med en annons i Allblästrings broschyr:

Tikkurila Sverige AB

Wasa skadeservice AB

Brolänk

E-Trafik i Sverige AB

Sto Scandinavia AB

Torvalla Smide AB

NVB Nordisk Vattenbilning AB

AB KNUT RYDBERG

JS Sverige AB

Karl Deutsch Nordiska AB

GW Asfalt & Trädgårdsanläggningar AB

METRIK Produktionsverktyg AB

Duo Asfalt AB

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss