Anläggning – parkeringshus, garage och parkeringsdäck

Betongreparationer och tätskiktsbyte på p-däck.  

Här på Allblästring utför vi inte längre bara blästring och rostskyddsmålning utan vi arbetar också med renovering och reparation inom området anläggning av parkeringshus, garage och parkeringsdäck. Vi stöttar dig gärna med totalentreprenader och anläggningsarbeten med utföranden och projekt inom garagerenovering med reparationer av betongskador, förstärkning, tätskikt, impregnering av betong, arbete med ytskikt samt blästring och målning.

 

Reparation och renovering av parkeringshus, garage och parkeringsdäck

När ett parkeringshus behöver renoveras tar vi bland annat hand om blästring, betongreparationer, betongförstärkningar, bilning, tätskikt, ytskikt, impregnering av betong och målning.

Betong har många fiender och många olika typer av skador kan uppkomma. Lagas småskador i tid minskar risken att de sprider sig och orsakar behov av totalrenovering. Med vattenbilning tas skadad betong effektivt bort och en bra yta för ny efterbehandling skapas. Vi har stor erfarenhet av att välja såväl tätskikt som ytskikt och färger för parkeringshus. Våra arbeten utförs alltid med långsiktighet, kvalitet, kostnad och miljö i fokus.

 

Besiktning och betongreparation i Lerduvans garage och p-hus 2021 Besiktning av parkeringsgarage på Vendelsö - Allblästring


Kontakta oss gärna vid frågor om renovering och reparation av parkeringshus, garage och parkeringsdäck, varmt välkommen!

Här på Allblästring finns kompetens för olika typer av underhåll av såväl stort som smått med tjänster inom blästring, rostskyddsmålning, smide och underhåll av betongkonstruktioner. Varmt välkommen att höra av dig med dina frågor till Niaz som är Arbetschef hos oss.

 

Niaz Mirza, Arbetschef
Niaz Mirza
Arbetschef

E-post niaz.mirza@allblastring.se
Mobil 070-771 22 00
Allblästring kontor08-771 73 44

 

Orange grävmaskin i arbete  Betongreparationer och tätskiktsbyte på p-däck.  

Besiktning och betongreparation i Lerduvans garage och p-hus 2021 Besiktning och betongreparation i Lerduvans garage och p-hus 2021 Besiktning och betongreparation i Lerduvans garage och p-hus 2021 Besiktning och betongreparation i Lerduvans garage och p-hus 2021 Besiktning och betongreparation i Lerduvans garage och p-hus 2021

 

 

Läs vårt tidigare blogginlägg om besiktning av en garagerenovering här!

Besiktning av parkeringsgarage utförd

 

 

Välkommen att läsa mer om våra olika tjänster i Allblästrings interaktiva broschyr ”Ytbehandlingar och anläggning tryggas av erfarenhet och kvalitet” klicka här eller på omslaget nedan!

 

Ladda hem hela Allblästrings broschyr som PDF-fil istället: Klicka här eller på omslaget nedan!

 

 

Stort tack till alla annonsörer som medverkade med en annons i Allblästrings broschyr:

Tikkurila Sverige AB

Wasa skadeservice AB

Brolänk

E-Trafik i Sverige AB

Sto Scandinavia AB

Torvalla Smide AB

NVB Nordisk Vattenbilning AB

AB KNUT RYDBERG

JS Sverige AB

Karl Deutsch Nordiska AB

GW Asfalt & Trädgårdsanläggningar AB

METRIK Produktionsverktyg AB

Duo Asfalt AB

 

_____________________

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss