Träffa Peter på Ytskyddsdagarna 2022

Nu är Peter Tilder på plats och startar upp ALLBLÄSTRINGs monter! Du kommer väl också till Ytskyddsdagarna 2022 som pågår för fullt denna vecka? Sista chansen imorgon och på onsdag att vara med och lyssna till föredrag om bl.a. rostskydd och få träffa Peter hos oss som också är Frosioinspektör 🙂
Eventet hålls den 26–27 april i Eriksbergshallen i Göteborg.

Peter Tilder i Allblästrings monter under Ytskyddsdagarna 2022. FOTO: Emelie Werme, U&D

Minimera framtida underhåll med rostskydd

Besök Ytskyddsdagarna i Göteborg den 26–27 april och lyssna till föredrag om skador på rostskyddsmålning, orsak och åtgärder, rost och korrosion, metall, trä och betong. Besök Allblästrings monter där du träffar Peter Tilder, hoppas vi ses!

 

 

Ytskyddsdagarna 2022 går av stapeln den 26–27 april i Göteborg. Där får du aktuell och viktig information för ett hållbart ytskydd på betong, metall och trä. All information om Ytskyddsdagarna finns på webbsidan ytskydd.com, klicka här!

Allblästring är även i år partner och vi kommer finnas på plats under dessa dagar, hoppas att vi ses! 

Har du frågor om Allblästrings rostskyddsbehandlingar och vår inspektionstjänst inom Frosio?

När du vill ha stöd med rostskyddsbehandlingar för ett hållbart ytskydd, hör gärna av dig till oss på Allblästring via e-post info@allblastring.se, ring oss direkt på 08-771 73 44 eller fyll i kontakformuläret här!

Vi kontaktar dig så snart vi har möjlighet. Eller hör av dig direkt till Peter Tilder – certifierad Frosioinspektör, enligt nedan.

Varmt välkommen till oss!

 

Peter Tilder, vd
Peter Tilder
FROSIO Certified Surface Treatment INSPECTOR LEVEL 3

Växel +46 (0)8 771 73 44
Mobil +46 (0)708 771 734
peter.tilder@allblastring.se

Allblästring

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss