Rostskyddsmålning hos Allblästring

Rostskyddsmålning är en tjänst som vi på Allblästring har utfört ända sedan starten 1943, så vår erfarenhet är förmodligen längst i branschen. Beroende på metall och önskad effekt uppnås bästa resultat med hjälp av olika sorters färger och metoder.

 

Uppdragen som vi har finns över hela Sverige där vi utför rostskyddsmålningen på plats eller så tar vi emot flyttbart gods i vår egen rostskyddsverkstad i Länna Industriområde, söder om Stockholm.

Vi har ramavtal med Trafikkontoret i Stockholm där vi bland annat utför arbete med belysningsstolpsmålning. Till Eskilstuna kommun utför vi flera brorenoveringar och till Lidingö Stad pågående och framtida renoveringar av vattentorn. Vi har även Trafikverket som vi gör arbeten till med stålreparationer och underhållsmålning av vägtrafikfärjor på varven i bland annat Lysekil, Huskvarna, Frösön, Ramvik.

Till Stockholms hamnar utför vi underhållsmålning i Nynäshamn, Stockholm och Kapellskär. Till Huddinge kommun jobbar vi med bland annat underhåll av konstbyggnad, betongreparationer och brorenoveringar.

 

 

Referensprojekt: Rostskyddsmålning på Arenabron

Läs mer om Referensprojektet: Rostskyddsmålning på Arenabron, i tidigare blogginlägg, här!

Blästrings- och målningsprojektet på Arenabron - Allblästring
Rostskyddsmålning av Arenabron

 

 

Referensprojekt: Olika uppdrag inom rostskyddsmålning på Allblästrings verkstad

Läs mer om olika projektet som vi haft inne på vår rostskyddsverkstad i tidigare blogginlägg, klicka här!

 

Rostskyddsmålning får du hjälp med hos oss

Beroende på metall och önskad effekt uppnås bästa resultat med hjälp av olika sorters färger och metoder.  Ställ dina frågor till oss på Allblästring då vi har lång erfarenhet av rostskydd. Varmt välkommen till oss med dina frågor om projekt inom rostskyddsmålning!


Kontakta oss på Allblästring:
Växel  +46 (0)8 771 73 44
E-post info@allblastring.se

 

 


 

Du läser mer om alla våra tjänster i Allblästrings interaktiva broschyr ”Ytbehandlingar och anläggning tryggas av erfarenhet och kvalitet” klicka här!

 

Stort tack till alla annonsörer som medverkade med annons i Allblästrings interaktiva broschyr:

 

Tikkurila Sverige AB

Wasa skadeservice AB

Brolänk

E-Trafik i Sverige AB

Sto Scandinavia AB

Torvalla Smide AB

NVB Nordisk Vattenbilning AB 

AB KNUT RYDBERG

JS Sverige AB

Karl Deutsch Nordiska AB

GW Asfalt & Trädgårdsanläggningar AB

METRIK Produktionsverktyg AB

Duo Asfalt AB

 

Laddar hem hela Allblästrings broschyr som PDF-fil gör du här!

 


 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss