Blästring och målning i egen verkstad

 

Blästring och målning utförs i vår egen rostskyddsverkstad i Länna industriområde söder om Stockholm. Där vi arbetar med ett flertal olika blästringsmetoder som anpassas efter yta, syfte och önskat resultat. Bland annat med utrustningar för både torrblästring och våtblästring.

I verkstaden utför vi blästring av föremål och objekt som kan flyttas. Till exempel bilar, bildelar, motorcyklar, fälgar, lastbilar, bussar, båtar, gjutjärnsföremål och smideskonstruktioner. Anläggningen med den välutrustade verkstaden ligger i Skogås söder om Stockholm och är på hela 1200 kvadratmeter där vi blästrar och ytbehandlar både smått och stort.

 

Rostskyddsmålning, sprutförzinkning och avancerad ytbehandling

Rostskydd är en viktig del av vår verksamhet inom ytbehandling. Vi erbjuder allt från enkel till avancerad rostskyddsmålning i våra fasta målningsstationer. Välkommen till oss med dina frågor om ytskydd via info@allblastring.se.

Uthyrning av blästerutrustning och försäljning av blästermedel

Vill du istället göra jobbet själv? Då behöver du kanske hyra blästerutrustning med blästerklocka, kompressor samt köpa det material och blästermedel som behövs, exempelvis blästersand.  Varmt välkommen att höra av dig till oss så bidrar vi gärna med våra råd och tips för hur du ska gå tillväga. Därefter iordningställer vi den utrustning som passar för just ditt unika projekt.

Arbetsmiljö-, kvalitet- och miljöcertifierade

Tillsammans med oss på Allblästring får du en trygg leverantör då vi både är certifierade för kvalitet – ISO 9001, miljö – ISO 14001 samt ISO 45001 för arbetsmiljö.

 

 

Se bilder nedan på olika blästrings- och målningsarbeten på vår rostskyddsverkstad söder om Stockholm.

Arbete med blästring och rostskyddsmålning av olika objekt i verkstaden

 

 

 

 

Välkommen att kontakta oss på Allblästrings ytskyddsverkstad

Du är alltid välkommen att kontakta oss på verkstan med dina frågor. Vi finns på Fräsarvägen 5B i Länna industriområde, i Skogås, söder om Stockholm. Men ber dig innan du kommer in med ditt gods att först ringa till oss och boka in ditt arbete på 08-771 73 44 och via info@allblastring.se, tack.

 

Per Lundberg
Per Lundberg
Verkstadschef
Mejla Per
+46 (0)8 771 73 44

 

Varmt välkommen till oss!

 


 

 

Välkommen att läsa mer om våra tjänster i Allblästrings interaktiva broschyr ”Ytbehandlingar och anläggning tryggas av erfarenhet och kvalitet” klicka här!

 

Stort tack till alla annonsörer som medverkade med annons i Allblästrings interaktiva broschyr:

 

Tikkurila Sverige AB

Wasa skadeservice AB

Brolänk

E-Trafik i Sverige AB

Sto Scandinavia AB

Torvalla Smide AB

NVB Nordisk Vattenbilning AB 

AB KNUT RYDBERG

JS Sverige AB

Karl Deutsch Nordiska AB

GW Asfalt & Trädgårdsanläggningar AB

METRIK Produktionsverktyg AB

Duo Asfalt AB

 

Laddar hem hela Allblästrings broschyr som PDF-fil gör du här!

 


 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss