Möt Hewa Kamal, Anläggningsingenjör-infra

Hewa Kamal gjorde sin praktik här på Allblästring under 2021 och har nu blivit anställd hos ossHan har en bakgrund inom bevakningsbranschen som väktare och skyddsvakt. Möt Hewa i en intervju där han berättar mer om vad han kommer jobba med och om det han gillar med sitt nya arbete.

Anläggningssidan har nu även utökat medarbetarstyrkan med Hewa Kamal som studerar till Anläggningsingenjör-infra på Hermods. Han har en roll som arbetsledare och för att få lära känna Hewa lite mer och få veta vilka uppdrag och projekt han kommer jobba med hos oss passade vi på att ställa några frågor till honom.

 

Varmt välkommen till Allblästring Hewa. När började du på Allblästring? 

– Stort tack! Jag började min anställning i mitten av februari.

 

Vilken roll kommer du ha och vad innebär det att du kommer jobba med på Allblästring?

– Jag är anställd som arbetsledare inom Allblästring Entreprenad men den verkliga rollen för mig är ju att lyfta företaget och att kunna bidra framåt på bästa mjöliga sätt. Att jobba på Allblästring är en stolthetsupplevelse då företaget medverkar i underhåll, renovering och uppfräschning av broar, vägar, garage, vattentorn och bassänger mm. på flera håll i landet och som sedan nyttjas av invånarna.

 

Vad har du haft för yrkesroller och arbetsuppgifter hos dina tidigare arbetsgivare?

– Jag kommer närmast från bevakningsbranschen där har jag jobbat som väktare/skyddsvakt. Mina uppgifter har varit att bland annat övervaka in- och utpasserande och se till så att inga obehöriga kommer in på en del arbetsplatser såsom Nacka sjukhus och Stockholms Stadshus. Men också bidragit med diverse service och hjälp till stadens medborgare.

 

Har du något exempel på ett intressant uppdrag som du tidigare utfört?

– Javisst, det har varit fler än bara ett när man jobbar inom bevakning. Jag skulle välja de tillfällen där jag och mina kollegor har haft uppdrag och arbetat nära polisen, till exempel vid avspärrningar omkring Kungliga slottet under statsbesök och andra event samt Nobelfesten på Stadshuset.

 

 Varför valde du att börja arbeta på just Allblästring?

– Allblästring skapade och öppnade möjligheten för mig att utvecklas båda som människa och yrkesperson. Jag upptäckte redan under min praktik hos företaget hösten 2021 att jag blev väl omhändertagen av erfaren, kunnig och kompetent företagsledning och personal. Allblästring visade ett djupt intresse att lära mig nya saker genom sättet att vägleda mig korrekt och fullständigt. De gav mig även en stark tillit för att kunna investera mina mål här i framtiden.

 

Har du hunnit komma igång på Allblästring och arbetar med något projekt för tillfället? Vilket och vad är din roll i det projektet?

– Absolut och ganska omgående efter min anställning som arbetsledare på ett projekt i Strängnäs. Det har varit ett omfattande renoveringsarbete av en bassäng. Allblästring Entreprenad som utförandentreprenad genomförde renoveringen genom en rad arbetsmoment som startade med vattenfräsning och avslutades för någon vecka sedan med ytbeläggning. Projektet är slutfört, dessutom gick slutbesiktningen helt suveränt. Mer detaljerad information om objektet får jag tyvärr inte lämna ut då jag måste följa beställarens policy och regler.

 

Hur är kontakten med kunderna?

– Kunden är bland den viktigaste pelaren i ett företag! Med den inställningen har jag lyckats att skapa en härlig relation till den kunden som jag har haft att göra med hittills och den inställningen kommer jag att ha med mig till nästa och nästa kund, även i fortsättningen.

 

Vilken kundnytta och vilket värde kommer beställaren få när de anlitar Allblästring och dig inom ditt arbetsområde? 

– En god relation, öppen dialog, tydlighet samt leverera jobbet enlig beställarens krav och önskemål. Vi använder oss av vår verktygslåda och för att vi ska kunna hitta schyssta lösningar och jobba utifrån beställarens behov. Med andra ord är jag fullt fokuserad på att göra beställaren nöjd!

 

Vad är det roligaste i ditt arbete? 

– Att få jobba med folk som pushar mig hela tiden. Att träffa alla dessa människor på fältet och nya kontakter fylls hela tiden på i min telefonbok. Nya utmaningar som uppkommer och att det händer saker varje dag.

 

Har du något mer du vill berätta om dig eller ditt arbete?

– Vi har flera pågående projekt just nu och härnäst kommer jag täcka de behov som finns på dessa arbetsplatser. Sen finns planer för mig att sköta ett eller flera projekt efter sommaren.

Stort tack för detta tillfälle att få berätta om mig och mitt arbete, jag vill passa på att önska alla kunder och kollegor på Allblästring en riktigt fin sommar!

 

Vill du veta mer om vad Hewa kan hjälpa dig med?

Välkommen att kontakta honom enligt nedan!

Hewa Kamal
Anläggningsingenjör-infra / Arbetsledare

Kontor +46 (0)8 771 73 44
Mobil +46 (0)70-771 22 47
Mail hewa.kamal@allblastring.se

 

___________________________

 

Tidigare blogginlägg om fler av Allblästrings duktiga medarbetare läser du här!

___________________________

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss