Vanliga frågor och svar – Rostskydd

Vi får många bra frågor från våra kunder och beställare och i denna bloggserie med ”Vanliga frågor och svar” vill vi nu ta upp dem. Här kommer nu en vanlig fråga som vi ofta får till vår verkstad inom vårt affärsområde rostskydd och såklart svaret på den.


Kontakta oss gärna om du ändå inte får svar på det du undrar över via
 info@allblastring.se eller till Verkstadschef Per Lundberg, du hittar hans kontaktuppgifter längst ner i detta blogginlägg


Vanliga frågor och svar – Rostskydd

 

Fråga:
Vilket är priset? 

Oavsett vad våra kunder och beställare lämnar in till oss på Allblästrings verkstad för antingen blästring eller blästring och målning, så är det ofta priset på vad det kommer att kosta som de undrar över.

 

Svar:
Det jag brukar svara på den frågan är att priset är beroende av vad kunden vill ha för målningsprogram. Ibland vet inte alltid kunden själv så jag får bolla lite idéer om vad som är lämpligt för just den produkten. Som exempelvis om den kommer exponeras för vatten eller solljus etc.

Det säger Per Lundberg som är chef på Allblästrings Rostskyddsverkstad som ligger i Länna industriområde söder om Stockholm.

Detta innebär att vi ser det som en del av vårt uppdrag att leverera ett målningsprogram som uppfyller kundens behov och att vi alltid ger råd för att få en produkt som håller över tid, vilket ofta är ekonomiskt hållbart på lång sikt. Och även åt andra hållet, att man heller inte behöver överarbeta och lägga ned för mycket tid, arbete och pengar på sådant som inte behöver ha en så lång livslängd.

 

 

Varmt välkommen till oss på Allblästrings rostskyddsverkstad!

Per Lundberg

Per Lundberg
Verkstadschef
Direkt:   +46(0)8-771 73 52
Mobil:    +46(0)73-643 73 55
Mail: per@allblastring.se

 

 

Vanliga frågor och svar – Rostskydd

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss