Hur lång leveranstid är det? – Frågor och svar – Rostskydd

Hur lång leveranstid är det? Är en av många bra frågor som vi ofta får till vår verkstad inom affärsområdet rostskydd. I denna bloggserie med ”Vanliga frågor och svar” tar vi på Allblästring nu upp just den frågan med vårt svar om leveranstiden.

 

Kontakta oss gärna om du ändå inte får svar på det du undrar över via info@allblastring.se eller till Verkstadschef Per Lundberg, du hittar hans kontaktuppgifter längst ner i detta blogginlägg


En vanlig fråga som kommer in från många kunder och beställare till Allblästrings affärsområde Rostskydd och svaret på den är:


Fråga:

Hur lång leveranstid är det?

Är en av många frågor vi ofta får till vår rostskyddsverkstad i Länna industriområde.

 

Svar:

Leveranstiden är beroende av vilket målningsprogram man väljer samt beläggning på verkstaden just då. Blästringen är oftast inget problem leveranstidsmässigt.

Detta svar om leveranstiden berättar Per Lundberg som är chef på Allblästrings Rostskyddsverkstad att han brukar svara på frågan: Hur lång leveranstid är det?

Det innebär att vi arbetar hårt för att försöka leverera inom en vecka om det bara gäller tjänsten blästring.

När det gäller både blästring och målning är det lite mer beroende av vad det är för målningsprogram som ska användas. Då brukar vi leverera på en leveranstid mellan en till två veckor, beroende på aktuell arbetssituation i vår blästrings- och målningsverkstad.

 

Blästring och rostskyddsmålning i verkstad

I Allblästrings välutrustade anläggning på 1200 kvadratmeter kan vi blästra och ytbehandla såväl små detaljer som stora objekt. Där utför vi blästring av föremål och objekt som kan flyttas. Till exempel bilar, bildelar, motorcyklar, fälgar, lastbilar, konst, containers, bussar, gjutjärnsföremål och smideskonstruktioner.

Rostskyddsmålning är det vanligaste sättet att skydda sig mot rostangrepp och kan göras med 1- eller 2-komponentsfärg, med pensel, rulle eller högtryckssprutning. Beroende på vilken metall och önskad effekt kan vi uppnå olika resultat med diverse sorters färger och metoder.

Blästring i verkstad

 

 

Varmt välkommen till oss på Allblästrings rostskyddsverkstad!

Per Lundberg

Per Lundberg
Verkstadschef
Allblästrings rostskyddsverkstad ligger i Länna industriområde söder om Stockholm.

Direkt:   +46(0)8-771 73 52
Mobil:    +46(0)73-643 73 55
Mail: per@allblastring.se

 

Hur lång leveranstid är det? – Vanliga frågor och svar – Allblästring Rostskydd.

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss