Ytskyddsakademien startades för 12 år sedan för att personer med verklig spetskompetens (30–40 års erfarenhet) gällande renovering och ytskydd av konstruktioner i betong och metall skall förmedla dessa kunskaper till de personer som önskar kompetensutveckling.
De senaste två åren under pandemin har Ytskyddsakademien genomfört distansutbildningar i 60-talet olika kunskapsområden och över 1 000 personer har deltagit.
Många av dessa deltagare har haft önskemål om att Ytskyddsakademien skall genomföra Kunskapsdagar runt om i Sverige.
Därför kommer Ytskyddsakademien nu att genomföra Kunskapsdagar i Stockholm 8–9 november.
Tisdag 8 november kunskapsförmedlas inspektion, tillståndsbedömning, appliceringsanalys, åtgärdsplan, renovering och ytskydd av konstruktioner i betong.
Onsdag 9 november kunskapsförmedlas inspektion, tillståndsbedömning, appliceringsanalys, åtgärdsplan, renovering och ytskydd av utrustningar och konstruktioner i metall.
Kostnaden för deltagande per dag är: 1 450 kronor och alla deltagare får en VIP Biljett som ger GRATIS deltagande (värde 2 750:-) under en dag på Ytskyddsdagarna som sker 31 januari–1 februari 2023.
Hjärtligt välkomna till Kunskapsdagar som förmedlar hur det är möjligt att öka livslängden på befintliga konstruktioner.
Tommy Thörn, grundare – samordnare – rådgivare Ytskyddsakademien informerar om typiska betongskador och dess orsaker samt möjliga åtgärder.
Jan-Olof Tegnesjö presenterar varför och hur vatten och fukt skadar betongen och dess armering samt effekter på ytskyddet.
Jan-Olof Tegnesjö och Filip Ajaxen kunskapsförmedlar teknologin Kristallisering som skyddar mot vatten och fukt på ett unikt sätt. >300.000 m2 betong i Sverige är ytskyddad med denna teknologi.
Anton Torsholm informerar om Industriellt reparbete och dess möjligheter att inspektera och reparera betong på hög höjd och på ett ekonomiskt sätt.
Björn Hestner presenterar renoveringar och ytskydd av en mängd olika betongkonstruktioner under 10 års tid samt varför det används olika teknologier beroende på betongskador och appliceringsanalys.
Niklas Johansson informerar om grundkunskaperna varför betong spricker och de nya bindemedlens inverkan samt vikten av rätt härdning.
Richard Lindberg kunskapsförmedlar teknologin Polyurea och dess lämpliga och olämpliga användningsområden samt de olika certifieringarna som finns och bl.a Svenskt Typgodkännande Dricksvatten.
Ytterligare information, respektive agenda samt anmälan hittar du på www.ytskyddsakademien.se
Många deltagare i Ytskyddsakademiens distansutbildningar har haft önskemål om att Ytskyddsakademien skall genomföra Kunskapsdagar runt om i Sverige. Därför kommer de nu att genomföra Kunskapsdagar i Stockholm 8–9 november.
Tisdag 8 november kunskapsförmedlas inspektion, tillståndsbedömning, appliceringsanalys, åtgärdsplan, renovering och ytskydd av konstruktioner i betong.
KUNSKAPSFÖRMEDLARE
är medlemmar i Ytskyddsakademien och de flesta har över 30–40 års erfarenhet gällande inspektion, tillståndsbedömning, appliceringsanalys, åtgärdsplan, renovering, ytskydd samt förstärkning av konstruktioner och utrustningar i betong.
KUNSKAPSGARANTI
De GARANTERAR att alla deltagare kommer att erhålla kunskap om teknologier och arbetssätt som innebär ökad livslängd på betongkonstruktioner.
De som inte är nöjda med kunskapsförmedlingen informerar Tommy Thörn om detta under Kunskapsdagarna för då debiteras ingen kostnad.
KOSTNAD OCH ANMÄLAN
Kostnaden för deltagandet är 1.450 kronor per person och dag.
Kom ihåg att alla deltagare får en VIP Biljett som ger GRATIS deltagande (värde 2.750kr) under en dag på Ytskyddsdagarna som sker 31 januari–1 februari 2023.
Anmäl dig här: www.ytskyddsakademien.se
Kontaktpersoner Ytskyddsakademien:
Tommy Thörn
0706-57 57 88
Anders Karlsson
0733-88 87 39
Ytterligare information, respektive agenda samt anmälan hittar du på www.ytskyddsakademien.se
Ladda ner agendan för Betongskador, orsaker, åtgärder i Stockholm den 8 nov som pdf-fil här!
För rätt vägledning inom renovering, ytskydd och förstärkning av metall och betong så rekommenderas att rådfråga de kunniga personer med specifik spetskompetens som är invalda i Ytskyddsakademien. Här läser du mer om Ytskyddsakademien!
Varmt välkommen att höra av dig till arbetschef Niaz Mirza så får du veta mer! Se hans kontaktuppgifterna längre ned.
Niaz Mirza
Arbetschef
Allblästring
Kontor: +46(0) 8-771 73 44
Mobil: +46(0)70-771 22 00
Mail: niaz.mirza@allblastring.se
Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoret i Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).