Betongskador, orsaker och åtgärder: Kunskapsdag Stockholm 8/11

Renovering och ytskydd av betong och metall är viktiga ämnen som Ytskyddsakademien kommer ta upp under Kunskapsdagarna i Stockholm den 8–9 november.

”Betongskador, orsaker och åtgärder” är för dig som vill veta mer om renovering av konstruktioner i betong som hålls den 8 november i Stockholm och du hittar agendan till just det eventet längre ner i detta blogginlägg. Den 9 november sker kunskapsdagen om ”Metall- och rostskador, orsaker och åtgärder” som du hittar agendan till här istället.

Till Kunskapsdagarna är du välkommen med funderingar på problem och utmaningar du har inom området. Där finns möjlighet att få svar och ”kopplas ihop” med en av specialisterna inom Ytskyddsakademien.

Alla deltagare får dessutom en VIP-biljett med gratis inträde till en dag under Ytskyddsdagarna i början av 2023. VIP-biljetten är värd hela 2.750 kr, så passa på och anmäl dig till Kunskapslyftet i Stockholm nu i november!

 

BETONGSKADOR – ORSAKER – ÅTGÄRDER – KUNSKAPSDAG – STOCKHOLM – 8 NOVEMBER

 

SKADAD BETONG ÄVEN HOS ER?

Rätt teknologi på Rätt plats på Rätt sätt, i Tid.

Ytskyddsakademien startades för 12 år sedan för att personer med verklig spetskompetens (30–40 års erfarenhet) gällande renovering och ytskydd av konstruktioner i betong och metall skall förmedla dessa kunskaper till de personer som önskar kompetensutveckling.

De senaste två åren under pandemin har Ytskyddsakademien genomfört distansutbildningar i 60-talet olika kunskapsområden och över 1 000 personer har deltagit.

Många av dessa deltagare har haft önskemål om att Ytskyddsakademien skall genomföra Kunskapsdagar runt om i Sverige.

 

BETONGSKADOR, ORSAKER, ÅTGÄRDER

Därför kommer Ytskyddsakademien nu att genomföra Kunskapsdagar i Stockholm 8–9 november.

Tisdag 8 november kunskapsförmedlas inspektion, tillståndsbedömning, appliceringsanalys, åtgärdsplan, renovering och ytskydd av konstruktioner i betong. 

Onsdag 9 november kunskapsförmedlas inspektion, tillståndsbedömning, appliceringsanalys, åtgärdsplan, renovering och ytskydd av utrustningar och konstruktioner i metall.

Kostnaden för deltagande per dag är: 1 450 kronor och alla deltagare får en VIP Biljett som ger GRATIS deltagande (värde 2 750:-) under en dag på Ytskyddsdagarna som sker 31 januari–1 februari 2023.

Hjärtligt välkomna till Kunskapsdagar som förmedlar hur det är möjligt att öka livslängden på befintliga konstruktioner.

 

 

AGENDA: BETONGSKADOR – ORSAKER – ÅTGÄRDER 8/11

 

BETONGSKADOR: Kl. 09.00–09.45

Tommy Thörn, grundare – samordnare – rådgivare Ytskyddsakademien informerar om typiska betongskador och dess orsaker samt möjliga åtgärder.

 

VATTEN OCH FUKT I BETONG: Kl. 10.00–10.30

Jan-Olof Tegnesjö presenterar varför och hur vatten och fukt skadar betongen och dess armering samt effekter på ytskyddet.

 

KRISTALLISERING: Kl. 10.30–11.30

Jan-Olof Tegnesjö och Filip Ajaxen kunskapsförmedlar teknologin Kristallisering som skyddar mot vatten och fukt på ett unikt sätt. >300.000 m2 betong i Sverige är ytskyddad med denna teknologi.

 

INDUSTRIELLT REPARBETE – BETONG: Kl. 11.30–12.00

Anton Torsholm informerar om Industriellt reparbete och dess möjligheter att inspektera och reparera betong på hög höjd och på ett ekonomiskt sätt.

RENOVERINGAR UNDER 10 ÅRS TID: Kl. 13.00–13.45

Björn Hestner presenterar renoveringar och ytskydd av en mängd olika betongkonstruktioner under 10 års tid samt varför det används olika teknologier beroende på betongskador och appliceringsanalys.

 

GRUNDKUNSKAP VARFÖR BETONG SPRICKER: Kl. 14.00–14.30

Niklas Johansson informerar om grundkunskaperna varför betong spricker och de nya bindemedlens inverkan samt vikten av rätt härdning.

 

POLYUREA: Kl. 14.30–15.00

Richard Lindberg kunskapsförmedlar teknologin Polyurea och dess lämpliga och olämpliga användningsområden samt de olika certifieringarna som finns och bl.a Svenskt Typgodkännande Dricksvatten.

 

Ytterligare information, respektive agenda samt anmälan hittar du på www.ytskyddsakademien.se

 

 

BETONGSKADOR – ORSAKER – ÅTGÄRDER: KUNSKAPSFÖRMEDLING BETONG

Många deltagare i Ytskyddsakademiens distansutbildningar har haft önskemål om att Ytskyddsakademien skall genomföra Kunskapsdagar runt om i Sverige. Därför kommer de nu att genomföra Kunskapsdagar i Stockholm 8–9 november.

Tisdag 8 november kunskapsförmedlas inspektion, tillståndsbedömning, appliceringsanalys, åtgärdsplan, renovering och ytskydd av konstruktioner i betong. 

 


KUNSKAPSFÖRMEDLARE 

är medlemmar i Ytskyddsakademien och de flesta har över 30–40 års erfarenhet gällande inspektion, tillståndsbedömning, appliceringsanalys, åtgärdsplan, renovering, ytskydd samt förstärkning av konstruktioner och utrustningar i betong.

 

KUNSKAPSGARANTI

De GARANTERAR att alla deltagare kommer att erhålla kunskap om teknologier och arbetssätt som innebär ökad livslängd på betongkonstruktioner.

De som inte är nöjda med kunskapsförmedlingen informerar Tommy Thörn om detta under Kunskapsdagarna för då debiteras ingen kostnad.

 

KOSTNAD OCH ANMÄLAN

Kostnaden för deltagandet är 1.450 kronor per person och dag.
Kom ihåg att alla deltagare får en VIP Biljett som ger GRATIS deltagande (värde 2.750kr) under en dag på Ytskyddsdagarna som sker 31 januari–1 februari 2023.

Anmäl dig här: www.ytskyddsakademien.se

 

Kontaktpersoner Ytskyddsakademien:

Tommy Thörn
0706-57 57 88

Anders Karlsson
0733-88 87 39

 

Ytterligare information, respektive agenda samt anmälan hittar du på www.ytskyddsakademien.se

 

 

 

Betongskador, orsaker, åtgärder – Stockholm den  8 november 2022

Ladda ner agendan för Betongskador, orsaker, åtgärder i Stockholm den 8 nov som pdf-fil här!

 


 

YSA | Ytskyddsakademien
För rätt vägledning inom renovering, ytskydd och förstärkning av metall och betong så rekommenderas att rådfråga de kunniga personer med specifik spetskompetens som är invalda i Ytskyddsakademien. Här läser du mer om Ytskyddsakademien!


 

Visst du att vi på Allblästring även erbjuder olika tjänster inom anläggning och betong?

Varmt välkommen att höra av dig till arbetschef Niaz Mirza så får du veta mer! Se hans kontaktuppgifterna längre ned.

Niaz Mirza, Arbetschef
Niaz Mirza
Arbetschef

Allblästring
Kontor: +46(0) 8-771 73 44
Mobil: +46(0)70-771 22  00
Mail: niaz.mirza@allblastring.se

 

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss