Metall- och rostskador, orsaker och åtgärder: Kunskapsdag Stockholm 9/11

Renovering och ytskydd av metall och betong är viktiga ämnen som Ytskyddsakademien kommer ta upp under Kunskapsdagarna i Stockholm den 8–9 november.

”Metall- och rostskador, orsaker och åtgärder” är för dig som vill veta mer om renovering av konstruktioner i metall som hålls den 9 november i Stockholm och du hittar agendan till just det eventet längre ner i detta blogginlägg. Den 8 november sker kunskapsdagen om ”Betongskador, orsaker och åtgärder” som du hittar agendan till här istället.

Till Kunskapsdagarna är du välkommen med funderingar, problem och utmaningar du har inom området. Där finns möjlighet att få svar och ”kopplas ihop” med en av specialisterna inom Ytskyddsakademien.

Alla deltagare får dessutom en VIP-biljett med gratis inträde till en dag under Ytskyddsdagarna i början av 2023. VIP-biljetten är värd hela 2.750 kr, så passa på och anmäl dig till Kunskapslyftet i Stockholm nu i november!

 

 

METALLSKADOR OCH ROSTSKYDD – ORSAKER – ÅTGÄRDER – KUNSKAPSDAGAR – STOCKHOLM – 9 NOVEMBER

SKADAT ROSTSKYDD ÄVEN HOS ER?

Rätt teknologi på Rätt plats på Rätt sätt, i Tid.

Ytskyddsakademien startades för 12 år sedan för att personer med verklig spetskompetens (30–40 års erfarenhet) gällande renovering och ytskydd av konstruktioner i betong och metall skall förmedla dessa kunskaper till de personer som önskar kompetensutveckling.

De senaste två åren under pandemin har Ytskyddsakademien genomfört distansutbildningar i 60-talet olika kunskapsområden och över 1 000 personer har deltagit.

Många av dessa deltagare har haft önskemål om att Ytskyddsakademien skall genomföra Kunskapsdagar runt om i Sverige.

 

 

METALL- OCH ROSTSKYDDSSKADOR, ORSAKER, ÅTGÄRDER

Därför kommer Ytskyddsakademien nu att genomföra Kunskapsdagar i Stockholm 8–9 november. Tisdag 8 november kunskapsförmedlas inspektion, tillståndsbedömning, appliceringsanalys, åtgärdsplan, renovering och ytskydd av konstruktioner i betong. Onsdag 9 november kunskapsförmedlas inspektion, tillståndsbedömning, appliceringsanalys, åtgärdsplan, renovering och ytskydd av utrustningar och konstruktioner i metall.

Kostnaden för deltagande är per dag: 1 450:- och alla deltagare får en VIP Biljett som ger GRATIS deltagande (värde 2 750:-) under en dag på Ytskyddsdagarna som sker 31 januari–1 februari 2023.

Hjärtligt välkomna till Kunskapsdagar som förmedlar hur det är möjligt att öka livslängden på befintliga konstruktioner.

 

 

 

AGENDA: ROSTSKYDDSSSKADOR – ORSAKER – ÅTGÄRDER

SKADOR PÅ METALL: Kl. 09.00–09.45

Tommy Thörn, grundare – samordnare – rådgivare Ytskyddsakademien informerar om typiska metallskador och dess orsaker samt möjliga åtgärder.

 

SKADOR ROSTSKYDDSMÅLNING, ORSAKER OCH ÅTGÄRDER DEL 1 & 2: Kl. 10.00–11.45

Kurt Fredrikson har under 44 år arbetat inom färgindustrin som produktchef, försäljningschef, VD samt varit involverad i både europeiskt och svenskt arbete med standardisering inom rostskyddsmålning.

Kunskaperna som kommer att delges är bl.a de olika skadorna som uppstår på rostskyddsmålning, orsaken till dessa skador, lämpliga åtgärder samt hur dessa skador kan förebyggas så att de inte uppstår.

 

AUKT. FÖR ROSTSKYDDSMÅLNING  SAMT FROSIO INSPEKTÖRER: Kl. 13.00–13.45

Charlotte Persson, Frosio inspektör Level III samt ordförande Auktorisationen informerar om syftet och bakgrunden till bildandet av branschorganisationen Rostskyddsmålning.

Kunskap kommer även att förmedlas gällande kvalitetsdokumentation och orsaken till behovet av Frosioinspektörer före, under och efter applicering av rostskyddsmålning.

 

INDUSTRIELLT REPARBETE – ROSTSKYDD: Kl. 14.00–14.30

Anton Torsholm informerar om Industriellt reparbete och dess möjligheter att inspektera och rostskyddsmåla metall på hög höjd och på ett ekonomiskt sätt.

 

KOMPOSITER SPARAR ENERGI OCH PENGAR: Kl. 14.30–15.15

Tommy Thörn presenterar teknologin kompositmaterial som sparat GWh i ett antal fabriker och ökat livslängden 2–5–10 ggr på tusentals utrustningar och konstruktioner under 35 års tid i Sverige.

 

Ytterligare information, respektive agenda samt anmälan hittar du på www.ytskyddsakademien.se

 

SKADOR ROSTSKYDD – ORSAKER – ÅTGÄRDER: KUNSKAPSFÖRMEDLING YTSKYDD

Många deltagare i Ytskyddsakademiens distansutbildningar har haft önskemål om att Ytskyddsakademien skall genomföra Kunskapsdagar runt om i Sverige. Därför kommer de nu att genomföra Kunskapsdagar i Stockholm 8–9 november.

Onsdag 9 november kunskapsförmedlas inspektion, tillståndsbedömning, appliceringsanalys, åtgärdsplan, renovering och ytskydd av utrustningar och konstruktioner i metall.

 


KUNSKAPSFÖRMEDLARE 

är medlemmar i Ytskyddsakademien och de flesta har över 30–40 års erfarenhet gällande inspektion, tillståndsbedömning, appliceringsanalys, åtgärdsplan, renovering, ytskydd samt förstärkning av konstruktioner och utrustningar i metall.

 

KUNSKAPSGARANTI

De GARANTERAR att alla deltagare kommer att erhålla kunskap om teknologier och arbetssätt som innebär ökad livslängd på konstruktioner och utrustningar i metall.

De som inte är nöjda med kunskapsförmedlingen informerar Tommy Thörn om detta under Kunskapsdagarna för då debiteras ingen kostnad.

 

KOSTNAD OCH ANMÄLAN

Kostnaden för deltagandet är 1 450 kronor per person och dag.
Kom ihåg att alla deltagare får en VIP Biljett som ger GRATIS deltagande (värde 2 750:-) under en dag på Ytskyddsdagarna som sker 31 januari–1 februari 2023. Anmäl dig här: www.ytskyddsakademien.se

 

Kontaktpersoner Ytskyddsakademien:

Tommy Thörn
0706-57 57 88

Anders Karlsson
0733-88 87 39

 

Ytterligare information, respektive agenda samt anmälan hittar du på www.ytskyddsakademien.se

 

 

 

Metall- och rostskador, orsaker, åtgärder – Stockholm den  9 november 2022

Ladda ner agendan för Metallskador, orsaker, åtgärder i Stockholm den  9 nov som pdf-fil här!

 

 


 

YSA | Ytskyddsakademien
För rätt vägledning inom renovering, ytskydd och förstärkning av metall och betong så rekommenderas att rådfråga de kunniga personer med specifik spetskompetens som är invalda i Ytskyddsakademien. Här läser du mer om Ytskyddsakademien!


 

Vill du även få information om Allblästrings ytbehandlingar och tjänster inom rostskydd?
Då läser du mer om vad du kan få hjälp med hos oss på affärsområdet Rostskyddsmålning, klicka här!

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss