Årets julgåva går till Barncancerfonden ❤️

 

Årets julgåva från oss på Allblästring känns självklar. Vårt stöd går även i år till att hålla cancer borta från barn, dessa pengar behövs i kampen mot barncancer.

Varje dag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Tack vare forskning och effektivare behandlingsmetoder har utvecklingen gått framåt och idag överlever 85 procent. Men vi vill att alla barn som insjuknar i cancer ska överleva, och kunna få leva ett gott och långt liv. Därför har vi bestämt oss för att vara med och stödja Barncancerfondens viktiga arbete under julen 2022, och det är vi stolta över.

Läs om hur du stöttar @Barncancerfonden här!

Möt Juni som längtar efter en vanlig jul

I årets kampanjfilm från Barncancerfonden får du träffa Juni som är fem år och som behandlas för leukemi, se den här!

Om ditt företag också vill stötta Barncancerfonden: Läs mer här!

 

Ta hand om varandra!

God jul och gott nytt år önskar vi medarbetare på Allblästring ❤️ 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss